Magazin > VIP
156 ogledov

Iris povečala prsi zaradi športa

Iris Mulej
1/3
Lidija Mataja
Potem ko se je dolgo ugibalo, ali si je nekdanja miss Slovenije in miss Universe Iris Mulej povečala prsi ali ne, nam je lepotica zdaj razkrila resnico.

Manekenka Iris Mulej je razkrila, da si je pred leti dala povečati oprsje. Razlog, da se je odločila za operacijo, je bil, da je zaradi treningov shujšala, zaradi česar so se zmanjšale tudi prsi. "Prej sem imela košarico C, potem pa so se mi prsi zmanjšale na košarico med A in B," je povedala in dodala, da so ji bile kopalke prevelike, kar pa ji ni bilo všeč.

O operaciji je dolgo razmišljala in je trajalo kar nekaj časa, da se je dokončno odločila, je zaupala. Na operacijo je šla v Zagreb k estetskemu kirurgu Duju Ostojiću, ki je operiral tudi več Slovenk in Hrvatic. Tudi sam kirurg ji je povedal, da so se ji prsi zmanjšale za eno številko.

Na vprašanje, ali jo zdaj prsi pri športnih dejavnostih kaj ovirajo, je manekenka v smehu dejala, da ne, ker niso tako velike. "Morda se ljudem zdijo velike, vendar so se nekaterim zdele tudi prej in so mi že neštetokrat pripisali operacijo, čeprav sem imela takrat naravno oprsje. Vendar sem takrat in zdaj uporabljala dobre push-up nedrčke, tako da so videti prsi še večje, skoraj za dodatno številko. To mogoče še najbolj razumejo moji domači, saj ne opazijo nobene večje razlike, ker pač doma nosim navadne majčke, največkrat brez nedrčka ali pa športne nedrčke, ker sem najraje v športni opremi," je povedala. Povečati pa si jih ne bi dala, je še dodala, ker se počuti enako kot prej.

Iris zagovarja povečanje prsi pri ženskah, ki imajo majhne ali jih sploh nimajo ter jih izgubijo zaradi športa, kot jih je ona sama, sicer pa na svojem telesu ne bi ničesar popravljala.

Komentarjev 1
  • b0rut 15:52 14.julij 2011.

    vredna greha