Magazin > VIP
8196 ogledov

Jacksonov sin povsem zlomljen: "Prenehal je govoriti"

Blanket Jackson
Dokumentarec o pokojnem kralju popa je najbolj prizadel njegovega najmlajšega sina.

Dokumentarni film Leaving Neverland, v katerem Wade Robson and James Safechuck pokojnega kralja popa Michaela Jacksona obtožujeta večletnih spolnih zlorab, je najbolj prizadel njegove tri otroke, še posebej najmlajšega, 17-letnega Blanketa, ki je bil še pred kratkim najbolj glasen fant v razredu, po škandalu pa ne spregovori niti besede več. 

Kralj popa Svet Prizori, ki so šokirali svet: Je to dokaz, da je bil Jackson pedofil?

"Povlekel se je vase, počuti se slabo, prenehal je tudi govoriti. Zaskrbljeni smo za njegovo zdravje, zlomljen je zaradi vsega, kar se govori o Michaelu," je v nekem pogovornem šovu povedal Michaelov nečak TJ Jackson, piše portal 24Sata. Prav tako je svojo zaskrbljenost izrazil Blanketov boter Mark Lester, ki je bil dober prijatelj preminulega Jacksona. Za britanski Sun je povedal, da Blanketa vsi skušajo zaščititi pred zunanjim svetom, kar se mu ne zdi najboljši način, na katerega se mu lahko pomaga. "Skušajo ga popolnoma izolirati, kar resnično ni v redu," je povedal Lester. 

Paris Jackson Magazin Po škandalu okoli očeta, se zvezdnica takole sprehaja po svetu

Poleg Blanketa, pa je v stiski tudi Jacksonova hči Paris, ki je lansko leto ravno začela svojo igralsko kariero in posnela film, za katerega se boji, da ga bodo gledalci zaradi šokantnega dokumentarca o njenem očetu sabotirali. Prav tako jo menda skrbi, da jo filmski ustvarjalci zaradi bojazni pred slabo publiciteto ne bodo več vabili na castinge. 

Komentarjev 3
  • maresem 11:29 12.marec 2019.

    Dol mi visi za "kralja popa", oz. pedofila in njegovo mularijo.

  • perhan63 09:13 12.marec 2019.

    ja to se zgodi če je oče pedofil..

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:52 12.marec 2019.

    Me sploh ne čudi,saj je za otročičkojebce iz RKC tudi šele v zadnjih letih prišlo na plano,tako,da MJ ni nič drugačen od prej omenjenih.Njegovi otroci so pa kolateralna škoda,žal!

Sorodne novice