Magazin > VIP
8985 ogledov

Jake Gyllenhaal razkril, da so bili vroči prizori z Anistonovo mučni

jennifer aniston Profimedia
Revež, tako je trpel v družbi Jennifer Aniston ...

Jake Gyllenhaal je pred 19-imi leti z igralsko kolegico Jennifer Aniston posnel film Good Girl, ki je bil tudi poln vročih prizorov. Te so bili za igralca prava muka, kot priznava danes. Težave pa je imel, ker mu je bila Anistonova, ki je bila takrat poročena z Bradom Pittom, močno všeč tudi v resničnem življenju in je med vročimi prizori zelo težko skril svojo naklonjenost, tudi tisto med nogami.

A Jennifer je to rešila zelo elegantno, saj je bila na področju snemanja vročih prizorov že izkušena, in 12 let mlajšemu soigralcu takrat ponudila, da med njune intimne predele položita blazino. Jake je za The Howard Stern Show še povedal, da snemanje seksi prizorov sploh ni tako vznemerljivo, kot je potem videti na kameri, saj pri snemanju le teh sodeluje več kot 30 ljudi in da vse bolj spominja na dobro premišljeno koreografijo, kot pa na vročo akcijo. 

Jake Gyllenhaal | Avtor: EPA EPA

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice