Magazin > VIP
4735 ogledov

Janica Kostelić v veselem pričakovanju

janica kostelić
Pri Kostelićih spet veselo.

Ante Kostelić je razkril, da je njegova hči, smučarska junakinja Janica Kostelić (36), noseča. Tako Ante kot Marica sta presrečna, da bosta že tretjič babica in dedek, piše hrvaški portal 24Sata. „Veselimo se dojenčka, ki pride čez nekaj mesecev,“ je zaupal Ante. 

Alenka Mirt Magazin Alenka Mirt: Je pri skoraj petdesetih noseča?

Da Janica obožuje otroke, ni skrivnost, saj je izredno navezana na nečaka Leona in Ivana,  sinova njenega brata Ivice. "Ni tako slabega dneva in razpoloženja, ki ga onadva ne bi mogla popraviti. Meni je dovolj le en pogled na Ivana, da se še ure smejim in uživam. Ivanovo rojstvo je spremenilo celo družino. Prav tako je užitek gledati Ivico, kako uživa s svojim otrokom in koliko ljubezni je v njem. Prej smo od številnih le poslušali, kako lahko otrok spremeni osebo in koliko ljubezni lahko da, zdaj pa smo to lahko tudi občutili," je za hrvaško izdajo revije Story povedala nekdanja smučarka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice