Magazin > VIP
55438 ogledov

Jasna Kuljaj po pokojnem Sašu Hribarju dobila neprecenljivo darilo

Jasna Kuljaj facebook
Razkrila nam je, kaj pomeni njena objava na Facebooku.

8. septembra 2023 je za vedno zaprl oči Sašo Hribar, slovenski televizijski in radijski voditelj, za katerega je bil usoden infarkt. Kar 33 let je vodil satirično radijsko oddajo Radio Ga-ga ob petkih in po njegovi smrti je bila usoda te oddaje nepredvidljiva. Nedavno pa so z RTV Slovenija sporočili, da se bo 9. 2. ob 10:05 na Prvi program Radia Slovenija oddaja vrnila, s spremenjenim konceptom, a ustaljeno zasedbo. "Nov koncept bomo zapeljali na način, da bomo imeli različne rubrike, teren, vmes bo tudi nekaj glasbe. Še vedno bo oddaja pestra, zanimiva in seveda zabavna," je za RTV Slovenija povedal Tilen Artač.

Voditeljica Jasna Kuljaj, ki je bila vrsto let gostja na Radiu Ga-Ga pa je na Facebooku objavila fotografijo, na kateri nosi majico Saša Hribarja in pripisala: "V majici Saša Hribarja se veselim, da se bo nadaljevalo! Petek 9.2. 2024."

Jasna je o Saša majici za Žurnal24 pojasnila: "Na zadnji dan starega leta sem se oglasila pri Saševi partnerki Andreji in za spomin sva malo pogledali po omarah. Izbrala sem si dve majici. To, ki je na fotografiji na Facebooku in še eno z motivom ribe." Glede oddaje Radio Ga-ga pa nam je razkrila: "Dobila sem vabilo za sodelovanje s strani Tilna Artača in z veseljem sem sprejela občasno sodelovanje v oddaji, saj vodim en lik."

 

 

mailto:dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice