Slovenija
8879 ogledov

Po smrti Saša Hribarja se vrača Radio Ga Ga

Radio Ga Ga Sašo Hribar PrtSc Ustvarjalci Radia Ga Ga s Sašem Hribarjem.
Priljubljena oddaja bo spet na radijskih valovih.

Po petih mesecih se bo 9. februarja ob 10.05 na Prvi program Radia Slovenija vrnila uspešna satirična oddaja Radio Ga Ga, so sporočili z RTV Slovenija.

Oddaja, ki svoj navdih najde v aktualnem družbenem in političnem dogajanju, se bo vrnila z malce spremenjenim konceptom, a ustaljeno zasedbo, so pojasnili na Kolodvorski.

"Identiteta oddaje ostaja voden pogovor ustvarjalcev za stalnim omizjem, za katerim pa se zaradi nabora številnih imitacij zasedba ves čas spreminja. Za ustvarjalce ni prepovedanih tem ali imitacij," so zapisali na nacionalki.

Stalni ustvarjalci oddaje bodo še naprej Tilen Artač, Jure Mastnak, Aleksander Pozvek in Renato Vindiš. Kot scenarist se bo prilkjučil Igor Bračič. Vsak petek, ko bo oddaja na sporedu, se bo ekipi pridružil še kakšen imitator.

Oddaja bo na voljo tako v avdio- kot videoprenosu na spletni strani Prvega programa in bo dostopna prek vseh ponudnikov podkastov.

33-letna zgodovina

Radio Ga Ga je bil prvič na sporedu 6. aprila 1990 in je vse od takrat krojil slovensko medijsko krajino. Z izjemnim Sašem Hribarjem je osvojil velik del slovenskega poslušalstva.

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja je bil Radio Ga Ga v Monte Carlu izbran za najboljšo med radijskimi oddajami v živo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Kmodri_ 19:31 29.januar 2024.

    To je lep spomin na Saša Hribarja, očeta Radia Ga-ga! Upam, da bo voditelj Poznek, Artač je le napihnjena žaba...

  • Ender3 17:40 29.januar 2024.

    Dobra in pravilna odločitev tudi za trajen spomin njegovemu očetu. Bračič bo dodaten garant za pravo vzdušje..

  • Pierre 15:06 29.januar 2024.

    Pod Artačem bomo imeli radio bla bla...

Sorodne novice