Magazin > VIP
1895 ogledov

Jason Momoa po Igri prestolov zgrmel v dolgove in celo stradal

Jason Momoa, Lisa Bonet
Neverjetno priznanje znanega hollywoodskega zvezdnika.

Igralec Jason Momoa je za InStyle priznal, da se je, po tem, ko je bil njegov lik v priljubljeni seriji Igra prestolov umorjen, leta 2011 utapljal v dolgovih. Medtem ko je serija postala senzacija, je bil njegov lik Khal Drogo ubit že v deseti epizodi. Momoa pravi, da po tistem ni zmogel plačati niti računov. 

"Po igri prestolov smo stradali. Nisem mogel najti službe. Zelo težko je, če imaš otroke in si popolnoma zadolžen," je za InStyle odkrito priznal igralec. Usoda se mu je nasmehnila šele leta 2016, ko je dobil vlogo Aquamana in kar naenkrat imel v roki pogodbo za franšizo in veliko več denarja na banki. Danes Momoa nima več težav z iskanjem vlog, kljub pandemiji je polno zaseden do leta 2024 in pravi, da še danes ne more verjeti svojemu uspehu. Ko je pred kratkim izšel trailer za film Dune, se je še vedno moral uščipniti, ko je svoje ime zagledal ob velikih hollywoodskih zvezdnikih. "Pisalo je Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem in pomislil sem, o moj bog, ne morem verjeti, da je moje ime poleg njunih. Še vedno se počutim navdušen kot majhen otrok," je povedal Momoa. 

Danes njegovo premoženje ocenjujejo na 14 milijonov ameriških dolarjev, njegovo največje bogastvo pa še vedno ostaja žena, igralka Lisa Bonet, ki jo je na TV občudoval že kot najstnik.   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice