Magazin > VIP
10272 ogledov

Jernej Tozon na počitnicah za las ušel katastrofi

Jernej Tozon Osebni arhiv
Še pravi čas sprejeli pametno odločitev.

Pevec skupine Čuki Jernej Tozon se vsako leto odpravi na moške počitnice. Z gliserjem in tremi prijatelji raziskuje dalmatinske otočke in pravi, da se tem počitnicam ne misli odpovedati tudi takrat, ko bo imel družino. Letos pa je mir na moškem dopustu skalilo vreme, ki jim jo je pošteno zagodlo, a na srečo so se fantje še pravi čas umaknili na varno.

Naleteli so namreč na hudo neurje, ki je potopilo kar nekaj bark, a na srečo so se s svojim gliserjem še pravočasno zasidrali na varno, v enega izmed zalivov, kot nam je zaupal Jernej. Za Čuka to sicer ni bil edini dopust, teden dni je namreč preživel tudi na grškem otoku Zakintos, v družbi svojega dekleta, čaka pa ga še dopust v gorah, v Bovcu. Čaka le še na bolj ugodno vreme. Sicer pa so poletja, odkar je pred tremi leti prenehal z delom v vrtcu, veliko bolj sproščena.

"Trenutno sem ravno na vikendu v Polanski dolini, pijem kavo in opazujem srne, nato pa se bom z mačeto odpravil čistit pot. Glede na to, da imamo špile večinoma čez vikende, poleti čez teden čas rad izkoristim za pobeg v naravo in v hribe," nam je še zaupal Jernej. 

Komentarjev 4
  • kapibara1 17:47 15.avgust 2019.

    ...Jernej Tozon na počitnicah za las ušel katastrofi.. Hudiča za kaj ima lase.. ??

  • Janez_53 12:56 15.avgust 2019.

    Lep primer napihnjene novice, ki zavaja bralca z naslovom! Značilno za ljudi, ki pišejo zaradi pisanja, ne pa zaradi tega, da bi resnično in verodostojno informirali bralce o dogodkih, ki so vredni objave.

  • sam50 11:17 15.avgust 2019.

    Pa vsi ti takoimenovani znani slovenci-ke imajo na svojih dopustih situacije tik pred katastrofo,kar se navadnim smrtnikom ali takoimenovanim ostalim neznanim slovencem-kam ne dogaja. Torej naj se ti znani malo zgledujejo po neznanih in ne bo potrebno prebirati takšnih novic.....

Sorodne novice