Magazin > VIP
22220 ogledov

Jure Košir z "novim" poročnim prstanom, kaj se dogaja?

Jure Košir Saša Despot
Je to še spomin na zakon z Alenko Košir?)

Na prstancu Jureta Koširja smo opazili tetovažo, ki je pred tem še nismo opazili in močno spominja na poročno. Se je zakonski status našega bivšega smučarskega asa čez poletje spremenil? "Seveda imam to željo, a v bližnji prihodnosti ni še nobenih konkretnih načrtov. Bomo pa videli, kako bo," je skrivnosten Košir, ki je povedal, da ima tetovažo na prstancu še iz časa, ko je bil poročen z Alenko Košir. Jure je po ločitvi sicer že nekaj let srečen z lepo Simono Škrobar, s katero ima očitno resne načrte. 

"Ker tetovaže na prstih hitreje zbledijo, sem jo dal popraviti oziroma dodelati, tako da je sedaj malo drugačna," nam je še hitel zaupati Jure, ki je te dni polno zaposlen s službenimi zadevami, saj se je ravno vrnil iz dopusta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Power meets Flower" 🌼 Awesome party last weekend ✌️ #70s #dance

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Sreče v ljubezni pa po ločitvi ni našel le Jure, temveč tudi njegova bivša žena Alenka, ki je prav tako že kar nekaj časa srečna v objemu drugega, in sicer Marka Jovovića. Očitno imata tudi ta dva golobčka resne načrte, saj je Alenka maja na Instagramu objavila fotografijo prstana, ki na moč spominja na zaročnega in prejela kup čestitk. Romantični posnetek pa je objavila tudi pred nekaj dnevi in pripisala: "Ljubljana je čudovita, življenje je lepo in jaz sproščena, ker vem, da mi vedno kriješ hrbet @marcolukalin."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#my❤

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice