Magazin > VIP
17504 ogledov

Ta tekmovalec Kmetije je sorodnik Vesne Šošterič

Vesna Šošterič POP TV
Navija za bratrančevega sina.

Ljubljenka šova Ljubezen po domače Vesna Šošterič naj bi imela novega in veliko mlajšega, a je iz vsega skupaj nastala le velika zmeda, kot za Žurnal24 pravi Vesna.

Slovenske novice namreč poročajo, da so v uredništvo prejeli fotografijo, na kateri naj bi bila Vesna z novo, veliko mlajšo ljubeznijo, ki jo je predstavila znancem. A Vesna je za Žurnal24 povedala, da te podatki ne držijo. "Nimam partnerja, na fotografiji je neznana oseba, ki ni moj partner. Ti podatki so napačni, pišejo pa takšne bedarije, da je groza. Jaz sem samo povedala, da trenutno spremljam resničnostni šov Kmetija in navijam za Kristijana Kozoleta, ki je od mojega bratranca sin," je za Žurnal24 povedala Vesna.

Kristijan Kozole, Kmetija | Avtor: POP TV POP TV

Je pa Vesna lansko leto res imela mlajšo simpatijo, a se iz tistega žal ni izcimilo kaj več. Kot nam je razkrila septembra 2022, je nekaj let mlajšega izbranca spoznala preko Facebooka, kamor ji je poslal sporočilo. "Poznanstvo je še zelo sveže, zaenkrat hodiva na zmenke in je zelo v redu. Da bi se menila o skupni prihodnosti, je še prezgodaj. Zaenkrat upam, da mi ne bo pobegnil tudi ta," se je takrat pošalila Vesna, ki je za zurnal24.si še razkrila, da njena nova simpatija prihaja iz Zasavja. 

Komentarjev 2
  • Pierre 12:29 26.september 2023.

    Mam raje ta mladga ker furt mu stoji...

  • Ender3 12:09 26.september 2023.

    Še en od t.i. fačuzijev.Še en razlog, da POPtv crkuje.

Sorodne novice