Magazin > VIP
7356 ogledov

Kanye Kim podaril darilo, ob katerem vas bo zmrazilo!

kim kardashian Profimedia
Presenečenje iz nebes …

Kanye West, raper, podjetnik in ameriški predsedniški kandidat,  je znan po svojih ekskluzivnih presenečenjih, ki jih ženi Kim Kardashian podarja za obletnice in praznovanja in prav nič drugače ni bilo za njen 40. rojstni dan, ko je dobila presenečenje življenja, kot je darilo opisala sama.

Kim je okrogli rojstni dan praznovala na zasebnem tropskem otoku, kamor je za več dni povabila svoje najbližje sorodnike in prijatelje, Kanye pa ji je pripravil "presenečenje iz nebes". Ustvaril je namreč hologram njenega pokojnega očeta Roberta Kardashiana, ki je videti tako resničen, kot da bi bil oče res prisoten. V hologramskem voščilu je oče Kim povedal, kako zelo je ponosen nanjo in na vse njene posle in na to, da gre po njegovi odvetniški poti. Povedal je, da pazi na vse člane družine in da je neverjetna mama, ki se je poročila z najbolj genijalnim moškim in da so njuni otroci popolni. Kim se je možu za presenečenje, ki ga bo hranila vse življenje, zahvalila tudi na Instagramu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice