Magazin > VIP
2366 ogledov

Kim Kardashian sporočila, da bo vsega konec

kim kardashian Profimedia
Konec šova, ki ga je 14 let spremljal cel svet.

Resničnostni šov V koraku z družino Kardashian, ki ga je svet spremljal kar 14 let, se končuje, je sporočila glavna protagonistka Kim Kardashian. 

"S težkim srcem smo kot družina sprejeli težko odločitev, da se poslovimo od šova. Po 14-ih letih, 20-ih sezonah, stotinah epizod in številnih spin-off šovih smo več kot hvaležni vsem, ki ste nas vsa ta leta gledali, v dobrih in slabih časih, v sreči in solzah, v številnih razmerjih in rojstvih otrok. Za vedno bomo cenili čudovite spomine in številne ljudi, ki smo jih spoznali na poti. /.../ Brez šova danes ne bi bila tu, kjer sem. Zelo hvaležna sem vsem, ki so mene in mojo družino spremljali in podpirali teh 14 neverjetnih let. Šov nas je naredil takšne kot smo in za vedno bom dolžna vsem, ki so odigrali vlogo, oblikovali naše kariere in za vedno spremenili naša življenja," je Kim sporočila na Instagramu in povedala, da bodo zadnjo, dvajseto sezono predvajali leta 2021.

Naj spomnimo, da je Kim med zvezde izstrelil vroči erotični posnetek, ki ga je posnela z bivšim fantom, družini pa se je v teh 14-ih letih zgodilo že skoraj vse. S svetom so delili poroke, snubitve, rojstva, prevare, družinske prepire, spremembo spola … Morda je na odločitev, da končajo s predvajanjem, vplivalo tudi to, da Kanye West, Kimin soprog, kandidira za predsednika ZDA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To our amazing fans - It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

 
Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 11:23 09.september 2020.

    Konec sveta,pa to!!!

  • popokatopetl 11:11 09.september 2020.

    "Morda je na odločitev, da končajo s predvajanjem, vplivalo tudi to, da Kanye West, Kimin soprog, kandidira za predsednika ZDA." ------------------ Kako je zdej z njim, a kandidira za predsednika ZDA al za zaprti oddelek?

Sorodne novice