Magazin > VIP
3209 ogledov

Kar 24 kopalnic: To je novi dvorec, ki sta si ga privoščila Jen in Ben!

jennifer lopez, ben affleck Instagram
Pokukajte v prestižno ljubezensko gnezdo na Beverly Hillsu, ki sta ga Jen in Ben kupila za osupljivih 60 milijonov evrov.

Igralka in pevka Jennifer Lopez ter igralec Ben Affleck sta bila pri izbiri svojega sanjskega doma zelo izbirčna. Na koncu sta se odločila za čudovit dvorec, katerega prvotna izklicna cena je bila 126 milijonov evrov. Igralski par je po podatkih Profimedie sklenil dobro kupčijo in dvorec kupil v gotovini za 57 milijonov evrov.

Razkošni dvorec v velikosti 3500 kvadratnih metrov bivalnih površin se nahaja v predelu Beverly Hills v Los Angelesu in ima 12 spalnic ter kar 24 kopalnic. Poleg bivanjskega dela dvorca imata zvezdnika na ogromni posestvi na voljo ločen športni kompleks, v katerem je košarkarsko igrišče ali celo boksarski ring.

Glede na to, da imata Jennifer in Ben obsežen vozni park, s parkiranjem ne bosta imela težav. V garaži je prostora za 10 avtomobilov, še 80 avtomobilov pa lahko parkira zunaj.

Fotografije luksuznega posestva in dih jemajočega dvorca razkrila priljubljeni modni portal Style.over.net in si jih lahko ogledate TUKAJ. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:28 05.junij 2023.

    Nujno je potrebno imeti 24 kopalnic, nujno! Če bi jo morala sama pucati, bi bila še ena preveč. Razmišljam kako denar ni pravilno razporejen. Eni s z njega dobesedno norca delajo, drugi nimajo za golo preživetje.

  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 12:19 05.junij 2023.

    Btw, cenzorji, a veste da vas bedast filter blokira vse poste, ki vsebujejo besedo u/s/d (brez slešov). A boste kej nardil tozadevno?

  • Pierre 12:16 05.junij 2023.

    Potem pa bomo brali, da sta se razšla....

Sorodne novice