Magazin > VIP
47204 ogledov

Kmetija: Denisova mama se je odzvala na njegove obtožbe

Kmetija Voyo
Zanika, da bi se mu odpovedala.

Po tem, ko je Denis Kunštek, tekmovalec letošnje sezone resničnostnega šova Kmetija, ki se je prostovoljno poslovil, za zurnal24.si razkril podrobnosti svojega tragičnega otroštva in skrhanega odnosa z mamo, več o tem TUKAJ, se je z javnim pismom oglasila njegova mama Vesna, ki pravi, da se sinu nikoli ni odpovedala in da je pri njej vedno dobrodošel. Razkrila je, da je Denisa in njegovega mlajšega brata od očeta odpeljala, ker ju je želela zaščititi. 

"Dragi sin! Pretresena sem nad tvojo javno predstavo in nad tem, kako si me očrnil v javnosti. Zato sem moram oglasiti in demantirati neresnice, ki si jih izrekel v javnosti. Za tvoj odhod v resničnostni šov Kmetija sem izvedela na FB strani 'Rogatec, naš kraj'. To sem pozdravila s srčkom. Po nekaj minutah sem prejela pisno grožnjo tvojega očeta, naj to izbrišem, ker v ničemer nisem zraven, da je to tvoja volja in da me boš poteptal pred vso Slovenijo. Ravno to pa si tudi naredil. Zelo si me prizadel, ker si izrekal neresnice. S tem si prizadel tudi svojega brata. /.../ Morala sem vaju zaščititi, zato drugačne odločitve kot ločitev družine ni bilo. Da sem vaju z bratom preživljala, sem morala delati tudi popoldan in takrat je za vaju poskrbela soseda in moji stari starši. Nikoli vama nisem prepovedovala stikov z očetom. Ko so se pojavile težave v šoli, slaba družba in podobno, sem morala postati strožja v vzgoji, kot bi to naredil vsak skrben starš. Ti si se temu načinu uprl in se odločil, da greš živet k očetu, kar sem morala sprejeti. Star si bil 17 let. /.../ Ko si doživel prometno nezgodo, sem bila s teboj v bolnišnici in po vrnitvi si okreval pri meni. Bila sem najsrečnejša, da si se vrnil k meni. Nato si izrazil željo, da greš delat v tujino in skupaj sva poiskala službo zate. Ob vsaki vrnitvi iz tujine si se oglasil tudi pri meni, tvoji mami in pri tvojem bratu. Naenkrat si prekinil stike z menoj in še zdaj ne vem, zakaj. Velikokrat sem te klicala, pošiljala sporočila, vendar se  mi nisi več javil, končno si mojo številko blokiral. Ne poznam razloga. Izbral si napačen način, da bi postal prepoznaven. Napačen zato, ker si govoril neresnice o meni, tvoji mami. Slovenija te je spoznavala 9 tednov, jaz te poznam celo življenje, zato imam kot tvoja mati pravico in dolžnost, da na tvoje lažne navedbe javno odgovorim. Čeprav si me hudo prizadel, te imam še vedno rada, saj si moj otrok, pri meni si vedno dobrodošel in vedno sem ti pripravljena pomagati. Vrata mojega doma so ti odprta. Tvoja mama," je zapisala Denisova mama Vesna.

Podrobnosti družinskega ozadja smo izpustili, a Denis pravi, da mamine obtožbe na račun njegovega očeta ne držijo in da so laž, z mamo pa še vedno ne želi imeti stikov. 

Komentarjev 3
  • albert6 15:06 15.november 2022.

    Se mi je zdel tale fant čudnega perja tič.. Veš tudi drugi imamo podobne izkušnje pa vendar gay ki si jih sam postal ne peres g javnosti

  • tanja46 12:52 15.november 2022.

    Denis! Ko boš enkrat izgubil svojo mamico potem boš dojel kaj si imel v življenju! To zato pišem, ker vem kako je, ker sem že dolgo nazaj izgubila oba starša in vem kako boli. Samo jaz nisem bila nikoli tako ...prikaži več pokvarjena oseba do svojih staršev kot si ti do svoje matere! Zapomni si mojih besed. Verjami ni lahko biti starš! To boš sej kot prej občutil na svoji lastni koži! te je sram, da širiš laži o njej. Ampak to kar sem videla v kmetiji vem, da ti nimaš ne kančka sramu in ne kančka razumevanja.

  • Majazmaja 12:28 15.november 2022.

    Šova ne gledam, ampak dobro je spoznati še drugo stran. In verjamem, da vsebuje mnogo več resnic kot ta, ki jo je predstavil luzer iz šova.

Sorodne novice