Magazin > VIP
3557 ogledov

Denis (Kmetija) razkril podrobnosti tragične mladosti

Kmetija Voyo
Skrb za mlajšega bratca, uničen odnos z mamo, huda prometna nesreča, Denisu življenje že v mladih letih ni prizanašalo.

Denis Kunštek je od odhodu iz resničnostnega šova Kmetija sotekmovalcem razkril delček svoje tragične življenjske zgodbe, za zurnal24.si pa je povedal, kaj je bil razlog, da ga je mama še pred osemnajstim letom spodila od doma. "Po ločitvi staršev je mama za kratek čas prevzela skrbništvo nad mano in 10 let mlajšim bratom, ker sem bil takrat še mladoleten. Večino časa je delala popoldne, zato sem moral jaz skrbeti za brata, konec drugega letnika pa me je spodila, ne glede na vse, kar sem naredil. Kar koli sem naredil, ji ni bilo prav. Ker sem skrbel za bratca, sem začel popuščati tudi v šoli in tisto leto imel dva popravna izpita. Z bratom naju je ločila, pa ne samo naju, tudi oče in stari starši ga niso videli že nekaj let. Mama se nikoli ne drži, kar se z očetom zmenita na sodišču. Sedaj želi priti z mano v stik, a si jaz tega ne želim več, zato se nam maščuje tako, da že skoraj tri leta nismo videli mojega brata," je prepričan Denis.  
"Seveda me je to zelo bolelo, počutil sem se zavrženega, kasneje pa sem videl, da to ni bila tako slaba stvar, saj sem dobil priložnost, da se povežem z očetom. On je danes moja največja motivacija in podpora," še dodaja.  A za Denisa to ni bila edina težka življenjska preizkušnja. Leta 2020 je doživel hudo prometno nesrečo in imel tudi poškodbo hrbtenice.  "V jutranjih urah sem se peljal domov, zaradi malo neprilagojene hitrosti in utrujenosti sem zadel v ograjo, nato pa izgubil zavest. Zbudil sem se nekaj ur kasneje v bolnišnici s poškodbo hrbtenice. Po okrevanju sem kar dve leti delal v tujini, da sem izplačal avto. Bil sem povsod, Kanada, Amerika, Norveška, Švica, Anglija ...," o drugi težki življenjski preizkušnji pove danes 25-letni Denis.

Komentarjev 4
  • albert6 06:31 14.november 2022.

    Šov za iztirjence

  • Majazmaja 16:33 13.november 2022.

    Vsi se sklicujejo na neka težka otroštva in s tem opravičujejo duševne težave in in njih izhajajoče neprilagojenosti. Da, zanemarjanja v otroštvu in duševne motnje gredo skupaj. Ampak zakaj se sploh prijavljajo v take šove in kako lahko take ljudi ...prikaži več psihologi, ki jih ocenjujejo glede primernosti za vstop, sploh spustijo skozi? Kje je tu etika? Vsak psiholog MORA upoštevati etični kodeks. Pritiski v šovih duševne težave le še potencirajo in stiske so vedno hujše.

  • Pierre 09:04 13.november 2022.

    Tile kmetje in kmetice so vsi milo rečeno hudo moteni,,,,,

Sorodne novice