Magazin > VIP
85341 ogledov

Kobe Bryant tik pred smrtjo prijatelju poslal to prošnjo

Rob Pelinka Profimedia
Do zadnjega trenutka je poskušal pomagati drugim.

Spominska slovesnost, na kateri so se poklonili Kobeju Bryantu in ostalim osmim žrtvam helikopterske nesreče, še vedno odmeva v javnosti, tako kot tudi besede generalnega direktorja moštva Lakers, Roba Pelinke, ki je razkril, da mu je košarkaška legenda tik pred smrtjo poslala sporočilo. Kobe ga je prosil za uslugo – a ne zase.

Luka Dončić Kobe Bryant Legenda Šport Dončić se je še zadnjič poslovil od Kobeja Bryanta

"Zgrabil sem telefon in Kobeju poslal sporočilo, da sem dan prej bejzbol agenta videl na tekmi Lakersov in da mu bom z veseljem pomagal,“ je zgodbo začel Pelinka. "Ura je bila nekaj čez 9.30. Kobe mi je poslal sporočilo nazaj in razložil, da želi pomagati prijatelju in njegovi hčerki zagotoviti pripravništvo na bejzbolski agenciji. Kobe je jamčil za dekletov značaj, inteligenco in delavnost. Želel ji je pomagati do svetle prihodnosti. Takoj sem mu odgovoril, da bom zagnal načrt in pomagal. Le nekaj minut pozneje so se Kobe in Gianna ter še sedem drugih duš povzpeli v nebesa. Kobe mi je pisal iz helikopterja,“ je še dodal Pelinka.

Vanessa Bryant Po tragediji Šport Bryantova vdova vložila tožbo

Kobe je želel pomagati 16-letni Alexis Altobelli, ki je tistega usodnega dne izgubila starša, Johna in Keri Altobelli, ter sestrico Alysso, ki je bila v Gianninem moštvu.

Pelinka je svojo obljubo izpolnil. Povezal se je z agentom, ki se je že povezal z Alexisinim bratom in obljubil, da se bo dekle lahko preskusilo na različnih oddelkih. 

Kobe Bryant in Gianna "Neoprostljivo" Šport NBA legenda v Kobejevo čast naredila nezaslišano!

To je najbolj kulski kanal na YouTubu!

Komentarjev 1
  • maresem 17:23 27.februar 2020.

    Ta vaš Kobe je bil res fenoman. Kaj vse je storil tik pred smrtjo. Verjetno bo tudi vstal od mrtvih, kot Kristus.