Magazin > VIP
8183 ogledov

Komu je ta zaljubljeni pogled namenila Manca Špik?

Manca Špik
1/8
Marko Delbello Ocepek
Pevka ima že tretjega!

Pozno v noč se je zavleklo praznovanje po ekskluzivnem koncertu Mance Špik, na katerem je skupaj s prijatelji in številnimi glasbeniki proslavila izid njene nove plošče. Album nosi naslov zadnjega singla "Le enkrat se živi" in ga tvori ducat starih ter novih pesmi, združenih v "zgodbo o prijateljstvu in ljubezni do življenja", kot ga opisuje sama.

Manca je brez dvoma rekorderka med slovenskimi glasbeniki v številu izdanih duetov. Točno polovico njenega novega albuma namreč tvorijo prav sodelovanja z zvenečimi imeni slovenske zabavne glasbe. Dejan Vunjak, Isaac Palma, Poskočni, Erosi, Gadi in Rok Piletič so bile očitno prave kombinacije za izjemen uspeh njenih duetov, ki samo na spletnih video platformah dosegajo skupno več kot 20 milijonov ogledov. Prav vsi sodelujoči pa so se ji na ta večer pridružili na odru in izbrancem pričarali nostalgično in z energijo nabito vzdušje. Za utrinke z zabave pokukajte v galerijo.

Na njen novi album bo treba počakati do začetka junija, ko Manca začenja svojo obsežno koncertno turnejo, ki bo trajala vse do septembra.

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 09:24 13.maj 2022.

    Vsa beda naše "scene"!!!

Sorodne novice