Magazin > VIP
8093 ogledov

Konec ljubezni: Brada Pitta zamenjala za tega bogataša

Neri Oxman
Pa tako bi mu privoščili resno zvezo s to pametno lepotico!

Že nekaj mesecev se šušlja, da je Brad Pitt srečo našel v objemu profesorice in večkrat nagrajene arhitektke Neri Oxman. Najnovejše govorice pa na žalost niso tako pozitivne. Neri naj bi se menda zagledala v nekoga drugega.

Bill Ackman | Avtor: Profimedia Profimedia

Njeno srce naj bi osvojil finančnik Bill Ackman, ki ima na računu menda milijarde. 43-letna lepotica ga je pred nedavnim pospremila v Pariz, kjer se je 54-letni Ackman udeležil teniškega turnirja Finance Cup. Kot pravijo očividci, je zanj med tekmo glasno navijala. "Drug do drugega sta se obnašala zelo ljubeče. Svoje naklonjenosti nista skrivala, na zabavo po turnirju pa sta prišla kot par,“ je povedal vir.

Bradove prijatelje je za njegovo srce skrbelo že od samega začetka, saj Neri velja za lomilko src, kar je na lastni koži spoznal tudi njen nekdanji mož, argentinski skladatelj Osvaldo Golijov, ki ga je Neri čez noč zapustila. "Nekega dne je prišel domov in ni je bilo več," piše National Enquirer. "Brez opozorila ali razlage. Niti sprla se nista."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice