Magazin > VIP
12211 ogledov

Znana Slovenka: "Žal javnost ne bo izvedela, kaj se je v resnici zgodilo"

ksenija kranjec voyo.si
Brutalne razmere v srbskemu šovu Bar, šov predčasno zapustila že dva slovenska resničnostna zvezdnika. Voditeljica odgovarja, da njihov Bar "ni za šibke".

Lara Goršek Kos je nepričakovano zapustila srbski šov Bar. Kurir je pisal, da so jo po padcu odpeljali v bolnišnico, kjer naj bi doživela še živčni zlom. A Lara pravi, da temu ni povsem tako. "V redu sem, a lahko ne bi bila. Srbski šovi so veliko bolj brutalni in za njih nisi človek, temveč le lik za dosego cilja. Zaradi pogodbe o podrobnostih ne smem govoriti, a mi je žal, da javnost nikoli ne bo izvedela, kaj se je v resnici zgodilo," je za zurnal24.si v nedeljo povedala Lara, po tem, ko jo je v Beograd prišel iskati fant. 

Lara pa ni edina slovenska resničnostna zvezdnica, ki je predčasno zapustila srbski šov, da so razmere brutalne, je ob predčasnem odhodu povedal tudi Jan Klobasa, zmagovalec našega resničnostnega šova Kmetija.

A ne le nad šovom, Lara je razočarana tudi nad svojo resničnostno kolegico Ksenijo Kranjec, ki pa še naprej ostaja v srbskem šovu.  "Zelo sem razočarana, kako se je vedla Ksenija. Glede na to, da sva obe Slovenki in da je v šovu že dlje časa, sem pričakovala malo več njene podpore. A ona gleda le nase, kar so opazili tudi drugi. Niti malo se ne ozira na druge, bomo videli, ali bo s tem načinom daleč prišla, morda pa. Ko mi je začelo pešati zdravje, je bila nesramna, lahko bi bila malo bolj človeška, ne glede na to iz katere države prihajava," je Lara dodala za zurnal24. 

Lara Goršek Kos | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
  • Janez_53 15:19 01.februar 2022.

    Punca, poišči si neki dostojen posel, pa ne boš imela teh problemov.

Sorodne novice