Magazin > VIP
19689 ogledov

Lea Sirk: To se je z njeno kariero zgodilo po škandalu na Emi

Lea Sirk Mediaspeed
Ji je Slovenija končno oprostila javno kletvico?

Pevka Lea Sirk je bila letos zaslužna za enega večjih medijskih škandalov, ko ji je na javni televiziji v eter ušla kletvica. Čeprav se je sprva zdelo, da bo njeno kariero to pokopalo, je s svojo iskreno in iskrivo naravo tako občinstvo kot delodajalce ponovno pridobila na svojo stran. Po delavnem poletju, ko nas je ob jutrih prebujala v vlogi radijske voditeljice, se na TV zaslone vrača v velikem slogu, in sicer kot komentatorka in mentorica v oddaji Znan obraz ima svoj glas. 

"Grozno je priznati, a včasih se mora zgoditi kakšna grda stvar, da se človek pri sebi zave, kaj je tisto, kar je res in kar ni. Potem se je zgodilo to, da sem še bolj začela verjeti v to, kar počnem. Je malo težje, ker moraš veliko enih stvari dokazovati, a kot ste rekli, vse je šlo navzgor. Poleg vsega kar počnem, sem se lotila tudi drugih področij, zelo pa se veselim jeseni. Nov album, nova oddajo, nova vloga, ampak bo," priznava Lea.

Simpatična Primorka pa je tudi mama in partnerka, ki pravi, da jo rešujeta energija in dobra organizacija. "Moja ta mala je šla v prvi razred in smo morali res vzpostaviti nek red doma, da bo vse to delovalo do konca sezone. A kar sfuram, moraš biti mlad, da vse to sfuraš. Če hočeš, sfuraš vse," pravi Lea, ki ne skriva želje po tretjem otroku: "Bomo videli, jaz bi ga imela, samo ne vem, kdaj. Naredit ga ni problem, treba ga je nato imeti." Pa jima z možem sploh ostane toliko časa? "Ne, ne, za naredit ga je čas, ha ha," se še pošali Lea. 

Komentarjev 7
  • fiston 09:28 10.september 2019.

    No ja če ji je ušlo, še ni taka katastrofa. Katastrofa je, da je hotela ono njeno kolegico spraviti na Evrovizijo. Baje je obema dala 10 točk, tako da bi potem ona imela največ šans. No, če je obema dala ...prikaži več 10 točk, potem ne vem, zakaj bi morala biti tako začudena, da ni Raven zmagala, da ji je ušlo. To je zame večja katastrofa in če bi bil jaz kje, potem televizije ne bi več videla, razen pri sebi doma.

  • eaq89064 18:20 08.september 2019.

    Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na teden od spletnega dela Le tri tedne po izgubi starega zaposlitve ... Preberite več.........>>>>> www.WebWork3.Com

  • Besi 14:04 08.september 2019.

    A ni rekla ko nas jebe,a potem naj ji oprostimo njeno primitivnost in vulgarnost,men je dosadna ko driska

Sorodne novice