Magazin > VIP
21327 ogledov

Ljubice in nezakonski otrok: Balkanski zvezdnik odkrito o nezvestobi

Hari Mata Hari so se v Ljubljani poklonili Tošetu Proeskemu. Žurnal24 main
Priznal, da so njegova šibkost ženske.

Hari Varešanović, pevec priljubljene zasedbe Hari Mata Hari  ima, kot se za rock zvezdnika že skoraj spodobi, pestro ljubezensko življenje. Že pri 19. se je poročil s prvo ženo Aido, v zakonu sta se jima rodila hčerka Nađa (1985) in sin Damir (1994). Vmes je leta 1992 dobil izvenzakonskega sina Maka, za katerega je izvedel šele leta kasneje.

Ko je že kazalo, da se bo leta 1994 le ustalil, ko je spoznal drugo ženo Jasminko, za katero je povedal, da je šele z njo spoznal, kaj je prava ljubezen, tudi v tej zvezi ni mogel opustiti svoje stare "razvade". 

"Nikoli nisem imel težav z drogo, alkoholom ali igrami na srečo. Nisem pa se branil žensk, to je stranska posledica, če se ukvarjaš z glasbo in moja najljubša razvada. S soprogo imava kratke stike, a redko. Vedno ji rečem: 'Kdo ti je kriv. Ti si izbrala mene, ne jaz tebe.' Jaz sem bil takrat že 20 let glasbenik in moja življenjska pot je bila znana. A v življenju se vse prebrodi. S soprogo sva poročena, v kompromisnem zakonu, zaradi otrok," je glasbenik priznal pred leti. 

Komentarjev 2
  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 18:45 28.september 2022.

    Vemo, vemo...

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:36 28.september 2022.

    Prosim za še več takšnih motivacijskih prispevkov. Zelo pomembni za vse pozorne bralce v Republiki Sloveniji (cca. 98,95% jih ne ve, da ta skupina sploh obstaja). Jaz pa vam povem, da so že zdavnaj izgubljeni v naftalinu

Sorodne novice