Magazin > VIP
47420 ogledov

Maja Keuc odkrito o depresiji: "Ni pomagala terapija, niti meditacije"

Maja Keuc, koncert ob dnevu Evrope Saša Despot
Maja Keuc je ustvarjalki podcastov F.A.Y.N. Maji Monrue zaupala težave s tesnobo in depresijo.

"Nekaj je na njej," je stavek, ki ga sogovorniki vedno znova izgovarjajo po prvem stiku z Majo. Pravzaprav to drži tako za Majo Monrue kot Majo Keuc - Amayo, ki je, v navezi z jokerjem Bojanom Cvjetićaninom navdušila na nedavni Emi. Njuna izvedba pesmi Zitti e buoni se na YouTubu bliža pol milijona ogledom, nič manj zanimiv pa ni klepet dveh Maj. V njem je Amaya povzela več točk v svojem življenju, na katerih se je morala ustaviti, globoko vdihniti, razmisliti kaj sploh hoče, se usmeriti proti cilju in začeti graditi svojo osebno harmonijo. Prav to je cilj F.A.Y.N. projekta, ki tudi skozi osebne zgodbe uspešnih ljudi predstavlja praktične rešitve za izboljšanje življenja.  

"Tako sem izgorela, da nisem mogla vstati iz postelje ... Na koncu me je rešila iskrena ljubezen do glasbe. Ugotovila sem, da ni bistvo v cilju, ampak poti. Pot je postala cilj, ki je le neka usmeritev. Če vem, da sem dala vse od sebe in sem se maksimalno potrudila, sem absolutno zadovoljna in uspešna,“  je v podcastu F.A.Y.N. med drugim povedala Maja Keuc.

Maja je svoji soimenjakinji povedala tudi, kako je premagala težave s tesnobo in depresijo ter razkrila srčno bolečino po razhodu z dolgoletnim partnerjem: "To je bila taka fizična bolečina, da sem si rekla, da bom res umrla. Ampak, tu sem in vedno bo tako, gor in dol. Prej, ko to sprejmemo, prej, ko se spoprijateljimo s to temo, ki je neizpodbitna, lažje je. Ko je bilo najhujše, meditacija mi ni pomagala, terapija mi ni pomagala, sem poslušala podcast Mel Robbins in njeno pravilo petih sekund, takoj ko se zbudiš. Enostano ne smeš poslušati teh misli." Več, o tem, kako se je postavila na noge, v spodnjem podcastu: 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice