Magazin > VIP
11546 ogledov

Maja Keuc zelo skrivnostna, za spremembo se je odločila potiho

Maja Keuc POP TV
Maja Keuc spremenila ime.

Ena naših najboljših vokalistk Maja Keuc je zadnjih deset let ustvarjala pod umetniškim imenim Amaya. To ime, ki v hindujščini pomeni iluzija, v japonščini pa nočni dež, si je nadela med večletnim bivanjem na Švedskem, saj si je želela večje prepoznavnosti v tujini, kjer je bilo njeno umetniško ime tudi lažje izgovoriti. 

Na domačih odrih se je kot Amaya prvič predstavila na Emi 2014, ko je zapela skladbo Close to you, tri leta pred tem je Slovenijo kot Maja Keuc zastopala na Evrosongu, in sicer leta 2011 s skladbo No One. Ob začetku pandemije se je pevka razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in se takrat iz Švedske preselila nazaj v Slovenijo. Kljub temu da takrat zanjo niso bili lahki časi, je bolečino ob razhodu zlila v prelepo skladbo Sanjam sama.

Danes polni koncertne odre po Sloveniji, ponovno je srečna tudi v ljubezni. Nedavno pa smo na Facebooku opazili spremembo, o kateri pevka zaenkrat še ne želi govoriti. Svoje umetniško ime Amaya je spremenila nazaj v Maja Keuc. Za Žurnal24 je povedala, da na to temo še ne podaja izjav in da bo kaj več o tem povedala januarja, ko bo izšla njena nova skladba. 

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:23 04.november 2023.

    Afna važna, z večvrednostnim kompleksom. Kaj vse je že poskusila v glasbi in očitno nikjer ni uspela, zakaj bi sicer prišla nazaj v Slo in tukaj ostala.

  • Kmodri 19:26 04.november 2023.

    Odraz na narcisoidne osebnosti!

  • rafo 18:52 04.november 2023.

    tudi to ji ne bo prineslo slave, pa če si nadene ime Sveta M...

Sorodne novice