Magazin > VIP
4905 ogledov

Meghan in Harry: Spet morata poslušati težke besede, še zlasti vojvodinja

harry, meghan markle Profimedia
Kritiki jima ne pustijo dihati.

Včasih se zdi, da je vsak korak, ki ga naredita zakonca Sussex, napačen. Meghan in Harry morata namreč tudi sedaj, ko uradno nista več del monarhije, in se ukvarjata predvsem z dobrodelnimi akcijami, poslušati kritike.

Sedaj so se nanju spravili zaradi dogodka, ki se bo zgodil 22. septembra. Revija Times bo s posebno oddajo, ki jo bo predvajal kanal ABC, razglasil 100 najbolj vplivnih ljudi na svetu. V napovedniku je revija razkrila nekaj znanih obrazov, ki so pristali na seznamu, in napovedala, da se bosta v oddaji pojavila tudi Harry in Meghan.

harry, meghan markle, william, kate middleton duhovito Magazin Brca za Meghan? Tako sta Harryju voščila William in Kate …

Kot piše Gala, se mnogi s tem ne strinjajo. "Name nimata nobenega vpliva,“ se jezi spletni komentator, ki ni edini, ki meni, da sta zakonca Sussexa napačna izbira. "Kakšen vpliv pa ima Meghan? Da je z najstarejšim trikom na svetu ujela bogataša?“ "Kakšen vpliv? Ona je manipulativna narcistka, ki je uničila odnos, ki ga je njen mož imel s svojo družino,“ se glasi še eden od mnogih ogorčenih komentarjev. 

Člani kraljeve družine so se že večkrat znašli na Timesovem seznamu oseb, ki so na takšen ali drugačen način vplivale ali spremenili svet. Ta čast je doletela tudi kraljico Elizabeto II. in – kar tri leta zapored - tudi vojvodinjo Kate. Leta 2018 pa se je revija z omembo poklonila tudi Harryju in Meghan.
meghan markle Magazin Meghan Markle: Ta fotografija je povzročila razburjenje
 

Ne zamujdi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 4
  • Ender3 13:46 19.september 2020.

    Vstrajate na tem bednem pisanju...ki ga nihče ne bere. Katastrofa uredništva !

  • refara9354 11:15 19.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. workreviews10.com

  • anton32 11:10 19.september 2020.

    Kako dolgo še boste reklamirali žrjavega Herija?