Magazin > VIP
5383 ogledov

Meghan Markle poskrbela za skok v prodaji tega obliža

Meghan Markle Google
Oboževalci so zaskrbljeni.

Meghan Markle je bila te dni opažena v Montecitu in oboževalci so opazili, da ima na zapestju NuCalmov protistresni obliž, ki spremeni nevrokemijo možganov, spodbuja sprostitev in lajša stres. Je kot "daljinski upravljalnik za možgane", ki spodbuja optimalen spanec. Oboževalce je zaskrbelo in spraševali so se, ali ga je dobila pri zdravniku. Domneve so se izkazale za napačne.

Hello! je kontaktiral izvršilnega direktorja NuCalma in Jim Pool je povedal, da je vedel, da je Marklova oboževalka NuCalma, saj veliko slavnih uporablja obliž, da se izogne zdravilom. " V manj kot 24 urah smo opazili veliko porast prodaje protistresnega obliža," je povedal Jim. "Vedno uživam, ko vidim, da ljudje uporabljajo naš protistresni obliž, ker to pomeni, da si vzamejo čas in se potrudijo, da skrbijo zase," je dodal.

"Z uporabo kompleksne fizike, matematike in algoritmov v programski opremi preko slušalk NuCalm nežno vpliva na delovanje možganskih valov," je povedal Jim. Meghan obliž nosi na notranji strani levega zapestja, kar pomeni, da upočasni odziv na stres, tako da možgane in telo oskrbi z naravno aminokislino, ki upočasni adrenalin.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Boris 17:04 18.avgust 2023.

    Ej, to, to pa je novi višek. Ne vem česa točno. Več stvari. Bravo.

Sorodne novice