Magazin > VIP
8355 ogledov

Predsednik Joe Biden zavrnil Meghan Markle

meghan markle Profimedia
Potem ko sta se princ Harry in vojvodinja Meghan že zamerila v Veliki Britaniji, sta ju večkrat zavrnila tudi ameriški predsednik Joe Biden in njegova žena Jill.

Princ Harry (38) in vojvodinja Meghan (41) že skoraj tri leta povzročata senzacije z eksplozivnimi intervjuji in presenetljivimi namigi proti britanski kraljevi družini. Odnosi s kraljevo družino, zlasti s kraljem Karlom III. (74) in princem Williamom (41), od takrat veljajo za skrhane. Doslej se je domnevalo, da ima vojvodski par vsaj v Ameriki dober ugled, a očitno ni tako.

Zahvaljujoč donosnim poslom z Netflixom in ob pomoči več uglednih prijateljev sta si zakonca Sussex lahko ustvarila življenje daleč stran od britanske kraljeve družine, v mirnem mestu Montecito (Kalifornija). A britanski Daily Mail poroča, da se morata Harry in Meghan spopadati tudi s številnimi zavrnitvami v ZDA.

Kot je več poznavalcev razkrilo za Daily Mail, naj bi Harry in Meghan po pogrebu kraljice Elizabete II. († 96), 19. septembra 2022, dejansko poskušala odleteti nazaj v Ameriko z vladnim letalom "Air Force One", skupaj z ameriškim predsednikom Joejem Bidnom (80) in njegovo ženo Jill (72). Vendar je Bela hiša to prošnjo zavrnila zaradi skrbi, da bi lahko s tem povzročila splošni "nemir". "To bi ogrozilo odnos s palačo in novim kraljem," je dejal vir. Medtem ko se Susseška močno trudita priti na politični oder, se zdi, da ameriški predsedniški par za to nima velikega interesa.

Nekaj ​​mesecev pred kraljičinim pogrebom naj bi princ Harry Jill Biden povabil na igre Invictus Games, poroča Daily Mail. Vendar je ameriška prva dama termin odpovedala zaradi strahu, da bi razburila britansko kraljevo družino. A ne samo to! Po navedbah poznavalcev naj bi predvsem Meghan poskušala vzpostaviti stik z Joejem in Jill Biden z darili, a zaenkrat neuspešno. Meghan se je v preteklosti vedno zavzemala za politična vprašanja, skrivaj pa naj bi si prizadevala za politično kariero. Bo po vseh škandalih sploh kaj iz tega? 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • tlacan 09:39 23.julij 2023.

    He, he: Za politiko ni dovolj, da si dober igralec. Ljudi, ki v javnosti opravljajo druge se vsak malo izogiba, da ne bi slučajno tudi sami pristali na tapeti.

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 07:51 23.julij 2023.

    Govori se, da naj bi baje bojda.

Sorodne novice