Magazin > VIP
2042 ogledov

Prestižni dogodek: Tako so Harryja in Meghan opravljali za njunim hrbtom

meghan markle, princ harry, princ William Profimedia
Kraljica Camilla si je lahko oddahnila ...

Vir je razkril, da naj bi kraljevim udeležencem na dirkah v Ascotu odleglo, ker princ Harry in Meghan nista bila prisotna na dogodku.

Te dni se je namreč začela legendarna kraljeva konjska dirka, na kateri so bili seveda tudi člani kraljeve družine. Insajder pa je za Page Six razkril, da je bilo čutiti predvsem olajšanje, da se princ Harry (38) in vojvodinja Meghan (41) dogodka nista udeležila.

"V prostoru za kraljevo občinstvo so ljudje govorili o tem, kako veseli so vsi, da Meghan in Harryja ni tukaj." Težava naj bi bila predvsem kraljica Camilla (75) in njen odnos s Harryjem in Meghan. Po besedah ​​vira tudi Camillini najbližji prijatelji vedo, da je "še vedno jezna", ker jo je Harry v svoji knjigi Spare imenoval "slaba mačeha". A s tem ni omajal vezi med Camillo in kraljem. "Kralj brezpogojno ljubi Camillo – izbral jo je za kraljico in bo njeno dobro počutje vedno postavil na prvo mesto," pravi poznavalec kraljeve družine.

Vendar kraljica ve, da ne sme iti predaleč, saj ima kralj svojega sina seveda še vedno rad. Javnost je Camilli zdaj veliko bolj naklonjena kot pred nekaj leti. In po besedah ​​poznavalca naj bi se tega dejstva zelo zavedala tudi ona. "Danes se je v Ascotu izkazalo, da jo imajo ljudje radi in tega ne bo uničila s tem, da bi se zapletla v prepir s Harryjem in Meghan," še dodaja vir.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice