Magazin > VIP
5770 ogledov

Meghan Markle: Tako se je v Avstraliji poklonila lady Di

meghan markle
Princesa Diana bi bila na svojo snaho več kot ponosna.

Princ Harry in njegova Meghan osvajata Avstralijo. Kraljevi par se očitno zelo trudi na tamkajšnje prebivalstvo narediti dober vtis, to državo sta namreč izbrala tudi za kraj, kjer sta razglasila veselo novico, da bosta spomladi zibala. Meghan je bila zelo premišljena tudi pri izboru obleke, ki jo je nosila. Izbrala je namreč belo kreacijo avstralske modne oblikovalke Karen Gee.

diana | Avtor: Profimedia Profimedia


Dobri poznavalci kronanih glav pa so opazili, da se je Meghan z izborom nakita poklonila svoji pokojni tašči, princesi Diani. Nosila je namreč njene uhane v obliki metulja in njeno zapestnico.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Nakit pokojne princese Diane sta podedovala njena sinova, William in Harry. »Želim, da se moj nakit dodeli mojima sinovoma, da ga bosta lahko nosili njuni ženi,« je princesa Diana zapisala v pismu. Kot kaže, imata Kate in Meghan podoben okus kot princesa Diana, saj so obe že večkrat opazili z nakitom, ki je bil prej v lasti tragično preminule princese. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice