Magazin > VIP
2307 ogledov

Mel B bila intimna kar z dvema članicama Spice Girls

Melanie Brown, Mel B Profimedias
Po petindvajsetih letih je le povedala resnico.

Nekdanji članici zasedbe Spice Girls, Mel B in Geri Halliwell sta bili nekoč neločljivi prijateljici, že četrt stoletja pa se šušlja, da naj bi bili celo malček več kot le prijateljici. Dekleti tega nikoli nista komentirali, je pa Mel nekoč provokativno namignila, da je spala v skupni postelji z vsemi članicami skupine.

mel b Magazin Nekdanja Spajsica: “Postrgali so notranjost moje nožnice”

Sedaj je v eni izmed britanskih oddaj le priznala, da sta z Geri bili intimni, a le enkrat, da se je zgodilo čisto spontano in le za zabavo. "Geri me bo ubila in prav tako njen mož. Sovražila me bo zaradi tega, saj ima sedaj popolno življenje v svoji podeželski hiši. Vendar nisva imeli razmerja. Bila je moja najboljša prijateljica, bilo je čisto spontano," je razkrila Mel B, ki bo s Spice Girls letos ponovno stopila na oder, a ne v polni zasedbi, nastopu se je namreč odpovedala Victoria Beckham

mel b., Stephen belafonte Magazin Mel B shranila tako ogaben spominček na bivšega

Mel B je sicer znana po svojih kontroverznih izjavah, pred časom je povedala, da je bila zasvojena s seksom in da si je dala postrgati notranjost nožnice, da bi izbrisala sledi zlorab s strani nekdanjega moža. Geri, po drugi strani, ima danes urejeno družinsko življenje, poročena je z ultra bogatim šefom Red Bull ekipe formule 1, Christianom Hornerjem, zato tega priznanja verjetno ne bo vesela. Mel pa je priznala še, da Geri ni bila edina, s katero je bila intimna, temveč da se je poljubljala tudi z Mel C, vendar le zato, da sta preizkusili "občutek uhana v jeziku". 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice