Magazin > VIP
17006 ogledov

Melania in Donald: Prijateljica meni, da prva dama vse ve in tolerira

Melania Trump Epa
Mediji so v zadnjih dneh objavili številne dokaze, ki kažejo Melanijino neodobravanje ob moževih domnevnih aferah, temu menda ni tako.

Čeprav igralka industrije za odrasle Stormy Daniels molči o aferi z Donaldom Trumpom, ki naj bi se zgodila leta 2006 na golf turnirju ob jezeru Tahoe, je podrobnosti o njunem ljubimkanju razkrila pornesnina dobra prijateljica Alana Evans.

Alana v člankih za portal TMZ trdi, da je Melania že takrat verjetno vedela za moževe skoke čez plot in da imata zakonca morda nekakšen dogovor o spolni svobodi, zato ne vidi razloga za obsojanje. Prvi dami svetuje, tako kot vsem, naj svojemu možu stoji ob strani, ker danes živimo v času, ko menjavanje spolnih partnerjev kljub poroki ni več tabu.

Alana pa je še več sočnih podrobnosti razkrila v ameriški oddaji Megyn Kelly Today. Menda ji je prijateljica leta 2006 zaupala umazane podrobnosti njene afere s takrat že leto poročenim Donaldom Trumpom. Povedala je, da je bila takrat prisotna na zabavi v hotelu, kjer sta se zapletla predsednik in pornesa. Stormy je menda, medtem ko je bila v hotelski sobi z Donaldom, poklicala Alano in jo povabila, da se jima pridruži v sobi. Alana je v ozadju slišala Trumpov glas in čeprav povabilo ni bilo neposredno, se ji je svitalo, zakaj jo vabita v hotelsko sobo. Ko je naslednje jutro prijateljico povprašala o dogodivščini, ji je ta odgovorila, da naj si predstavlja, kako jo je Trump lovil po hotelski sobi v belih spodnjicah. Bolj podrobna menda ni bila.

Stormy naj bi za molk plačali tik pred volitvami in sicer naj bi na račun od Trumpovega odvetnika dobila 130 tisoč ameriških dolarjev. Alana pavi, da nikoli ni opazila na bi prijateljica kar na enkrat živela razkošnejše ali si privoščila kaj več kot sicer. 

Vse navedbe pa sta zanikala tako Trumpov odvetnik kot Danielsova. 

"Te govorice krožijo že od leta 2011. Predsednik Trump jih tudi tokrat zanika in prav tako gospa Daniels," se je oglasil odvetnik Michael Cohen. 

"Govorice, da sem od Trumpa prejela plačilo za molk, so povsem napačne. Verjemite mi, če bi imela razmerje z Donaldom Trumpom, o tem ne bi brali v novicah, pač pa v moji knjigi. Ampak dejstvo je, da te zgodbe niso resnične," pa se glasi izjava Stormy Daniels. 

Komentarjev 3
  • tomaz 19:39 31.januar 2018.

    To je vedla že, k je k njemu prišla, nič novega

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:43 31.januar 2018.

    Jst sm pa mislila, da se piše skok čez ploT ne skok čez ploD.

  • mph 10:28 31.januar 2018.

    Očitno ni prijateljica, če ne pozna diskretnosti, če je vse to res.

Sorodne novice