Magazin > VIP
8638 ogledov

Melania Trump deležna kritik: "To je neprimerno za prvo damo!"

melania trump
S to fotografijo razjezila kar nekaj ljudi.

Čeprav se je Melania Trump prikupila Američanom in jo imajo, sodeč po komentarjih na Twitterju, veliko raje kot samega predsednika, jih je tokrat razjezila. Na božični večer je namreč objavila svoj prvi selfie odkar je prva dama, ob tem pa je uporabila filter božične kape. Za svoj prvi selfie v Beli hiši, ki ga je objavila, se je hudomušno nastavila fotografskemu objektivu, kar pa marsikomu ni bilo všeč.

"To je popolnoma neprimerno za prvo damo!" je zapisal uporabnik Twitterja, drugi pa: "Resno? Oh, dama, molimo zate. To je videti kot ena od tvojih fotografij, ko si bila še manekenka. Kako žalostno! Tvoj mož bo padel!"

Čeprav je pod komentarji kar nekaj takšnih, ki so nad Melanio navdušeni, pa je več tistih, ki ji smetijo z objavami na račun njenega moža, da ga nočejo za predsednika in se delajo norca tako iz nje kot tudi iz njega. Ena od uporabnic Twitterja je pod fotografijo zapisala, da selfie ni primeren in da takšnih fotografij ne dela niti njen triletni sin.

Nekateri so se norčevali tudi iz božične fotografije, ki jo je Melania objavila z možem Donaldom. Melania in Donald sedita vsak na svoji strani božične jelke in govorita po telefonu. "Z Donaldom sva se zabavala, ko sva otrok pomagala iskati Božička," je zapisala pod fotografijo, ki pa ljudi ni navdušila. Oglasili so se celo strokovnjaki za telesno govorico, ki še enkrat poudarjajo, da med njima ni veliko ljubezni in da imata v zakonu veliko težav. "Vsako fotografijo, ki jo objavijo, jo Melania in Donald najprej potrdita pri fotografu. predstavljajte si, kakšne so bile fotografije, ki jima niso bile všeč!" je zapisal nekdo v komentarju pod fotografijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.