Magazin > VIP
20275 ogledov

Melanio Trump oropali prestižnega naslova

Melania Trump profimedia
Tega verjetno nihče ni pričakoval.

Tuji mediji so se razpisali, da so Melanio Trump oropali prestižnega modnega naslova. Modna revija Vanity Fair namreč vsako leto izda seznam najbolje oblečenih znanih oseb.

Čeprav Melanio hvalijo tako modni oblikovalci, stilisti in njeni oboževalci, češ da ima enega najboljših stilov prvih dam in da bi jo lahko po brezčasni eleganci primerjali z Jackie Kennedy, se Melania ni uvrstila na prestižni seznam. Za razliko od nove prve dame, pa je na seznamu prejšnja prva dama Michelle Obama.

1/4

Najbolje oblečena ženska po mnenju strokovnjakov revije Vanity Fair je španska kraljica Leticia. Na seznamu so od politikov še Barack Obama, Brigitte Macron in Justin Trudeau. Nekateri mediji se odločitvi modne revije, da na seznam ne vključijo Melanie, čudijo. Na Twitterju medija The Daily Caller so zapisali: "Kako bizarno, da Melanie Trumo niso uvrstili na seznam najbolje oblečenih."

"Še en primer napačnih novic. Vsak, ki dobro vidi, ve, da je Melania ena najbolj oblečenih žensk," je zapisala ena od uporabnic Twitterja, mnogi pa se strinjajo, da je je šla revija v svojih političnih preferencah s tem predaleč.

Komentarjev 8
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 04:46 10.september 2017.

    Seveda naši levi novinari pa takoj vik in krik! Zakaj se slovenski novinari sekirate garantiram,da se Melanija sploh ne sekira za take levičarske čenče!

  • Klementina8 16:53 09.september 2017.

    Ker Melanija se zeloooo sekira .

  • amanita 14:17 09.september 2017.

    Obamovka pa je ja grda ženska, da o njenem stilu oblačenja niti ne bi, ker nima niti postave, niti dobrega okusa. Samo spomnimo se njene obleke na dan zapuščanja bele hiše. Navadna bordo obleka primerna za domača gospodinjska opravila - ...prikaži več za protokolarna NIKOLI - nima talenta za oblačenje. Melanija ima telo po vseh merah, kot se za manekenko spodobi, njen stil izbire oblek pa je izvrsten - neprekosljiv. Žiriji, ki je ocenjevala gre minus 10.

Sorodne novice