Magazin > VIP
12 ogledov

Mick in Angelina sta bila ljubimca

Par že ima tri posvojene in tri biološke otroke. (Foto: Flynet/JLP)
1/2
Žurnal24 main
Mick Jagger in Angelina Jolie sta ljubimkala leta 1997, ko je bil slavni rocker še poročen.

Ian Halperin, ki je napisal biografijo Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt in Angelina Jolie (Brangelina: Nerazkrita zgodba o Bradu Pittu in Angelini Jolie, op. p.), očitno ni edini, ki se je lotil zgodbe o slavnem paru. Umazane skrivnosti Angeline Jolie je šest let raziskovala tudi Jenny Paul, ki bo kmalu izdala knjigo z naslovom True Story (Prava zgodba, op. p.).

V knjigi Paulova razkriva, da je imela Angelina leta 1997 afero z rockerjem Mickom Jaggerjem, ko je bil ta še poročen z Jerry Hall. Znano je, da je Angelina pred trinajstimi leti nastopila v videospotu Anybody Seen My Baby skupine Rolling Stones. Angie in Mick naj bi se po snemanju odpravila v njegovo hotelsko sobo v Bangkoku, kjer sta preživela strastno noč.

"Knjiga bo odgovorila na vsa vprašanja Angelininih in Bradovih oboževalcev," je dejala avtorica knjige. Paulova naj bi kar šest let raziskovala življenji slavnega para, pogovarjala pa se je celo z njunimi najbližjimi prijatelji.

Ogledate si lahko video Anybody Seen My Baby, v katerem je pred trinajstimi leti nastopila Angelina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.