Magazin > VIP
243 ogledov

Mirelinemu zaročencu prekipelo: Dovolj ima!

mirela, andrej Facebook
Andrej Laharnar spregovoril za srbski medij Alo.

Za srbski medij Alo.rs je spregovoril Mirelin zaročenec Andrej Laharnar. Zaradi dogajanja v hiši šova Parovi je prizadet, ni pa jezen na Mirelo, je povedal. Kot poroča srbski medij naj bi Laharnar razmišljal o tožbi proti produkciji in Miliju, s katerim se je zapletla Mirela.

Andrej ima videe, kjer se menda vidi, da je bila Mirela prisiljena v seks in kjer se Mili hvali s svojimi dejanji. "Načrtujem tožbo proti Miliju zaradi posilstva moje partnerice. Prepričan sem, da je bil ta spolni akt proti njeni volji in da med samim dogajanjem ni vedela, kaj se dogaja. Dan po tem se je pogovarjala s svojimi cimri o dogajanju prejšnjega večera. Ni jim verjela, da se je to resnično dogajalo. Ko so ji pokazali posnetek, je začela jokati. On je vedel, kaj se dogaja, saj se je naslednji dan hvalil, da je seksal z Mirelo. Njej ne zamerim nič, Mili jo je izkoristil. Miliju zamerim, zato ga bom tudi tožil. Užaljen sem, da je spala z drugim moškim, nisem pa jezen nanjo," je povedal Andrej.

Je bila res drogirana?

"Predpostavljam, da sta bila oba pijana, ampak je zelo možno, da je bila Mirela drogirana. Mili je v torek okoli dveh ponoči drugemu sostanovalcu govoril, 'da je nekdo v hišo nekaj prinesel in stresel v pijačo'. To jasno nakazuje, da so Mireli dali nekakšno mamilo. Imam posnetek njunega seksa, ki traja od treh zjutraj do sedmih zjutraj. Pokazal sem ga predstavnicam nekaterih evropskih organizacij za zaščito žensk in vse se strinjajo, da je bila drogirana. Do potankosti so preučile njeno obnašanje in mi povedale, da se obnaša, kot nekdo, ki jemlje drogo GHB (znana kot droga za posiljevanje). Skupaj sva 14 let in velikokrat sem jo videl pijano, imela sva spolne odnose, ko je bila pijana, a takšne je še nikoli nisem videl," je povedal Laharnar za Alo.rs.

Kot je povedal Laharnar, naj bi ta droga v krvi ostala do tri mesece, zato želi, da bi Mirelo čim prej odpeljal iz hiše na teste, da ti pokažejo, ali je bila res drogirana. Če bi testi bili pozitivni, bo Andrej tožil tudi produkcijo šova Parovi.

 
Komentarjev 30
  • Lisa Koy 14:55 11.maj 2017.

    Pa jaz imam dovolj DRAME in posiljevanja s to internacionalno ku**o Mirelo! Ženska je dobila natančno to, po kar je odšla v "Parove". Mali Mili-je sin, najbogatejšega srba...ve se, pri kom je morala "zaigrati" žrtvo....da bo padel denar!!! Zdaj pa ...prikaži večpa Andrej nekaj maha s tožbo, daj ženo si rajši prevzgoji....bi bi morali vaju dva tožit...da nas slovence tako sramotita. Ženska se ga je blazno nažgala ampak ne tako, da ne bi vedela-kaj dela...dovolj prisebna, da bo zjutraj odglumila žrtev!! Spodnje gate, si je sama slekla, in se pokrivala čez odejo, da se ne vidi!, kaj se odgaja pod odejo! SRAMOTA za vse ženske, ki so bile resnične žrtev posiljevalcev...na pa ta GLUMKA razvrata, nizkotnosti in ničvrednosti......domov se naj spaka k sinovoma in se naj skrije pred Slovenijo!!! Dovolj jo IMAM!!

  • patron 00:10 11.maj 2017.

    ta tudi, ahahaaaaaa...

  • patron 00:10 11.maj 2017.

    hahaaaaaaa, najboljši komentar.....