Magazin > VIP
3077 ogledov

Objavili video Mirelinega seksa: Njen zaročenec se je zavil v molk

Mirela Lapanović
1/3
Youtube
Kaj se je v resnici dogajalo?

Srbska televizija Happy TV je objavila video Mirelinega seksa z Milijem na svojem Youtube profilu.

V videu se vidi, da je Mirela v zelo opita, da ga je na začetku odrivala in Miliju celo rekla: "Pusti me!" Na družbenih omrežjih gledalci šova razpravljajo, ali je bil seks sporazumen ali je Mili izkoristil njeno opito stanje.

Naslednji dan Mirele ni bilo na spregled do poznega popoldneva, zato so nekateri zvesti gledalci začeli pisati, da so Mirelo zaprli v izolacijo, kjer se je lahko pomirila in naspala, drugi so pisali, da je doživela živčni zlom, tretji pa, da so jo odpeljali v bolnišnico na infuzijo.

Za komentar na celotno dogajanje smo prosili tako Mirelinega zaročenca Andreja, kot tudi Mirelino sestrično Ivano. Andrej se je zavil v molk, Ivana pa se je odločila, da zadeve ne bo komentirala, dokler ne bo kaj več jasno.

Andreja so Mirelini oboževalci napadli tudi na njegovem osebnem profilu, kjer mu pod eno od objav pišejo, če je videl, kaj se je zgodilo in da naj ji pomaga. Tako njim kot tudi nam Andrej ne odgovarja.

Mirela, ki je prvič pred kamerami seksala v slovenskem Big Brotherju, se je v šovu sicer poljubljala s tremi različnimi sotekmovalci, med katerimi pa do zdaj ni bilo Milija.

 
Komentarjev 10
  • Majazmaja 10:20 09.maj 2017.

    Samo če bo sodnik skrajno slep in ne bo videl njenih gat pri njenem desnem stopalu ...

  • Alen Jazbec 12:14 08.maj 2017.

    Škoda besed za omejence!!!!!!!

  • 1slovenka 10:23 08.maj 2017.

    ..ženska nujno potrebuje eno psihiatrično obravnavo