Magazin > VIP
10456 ogledov

Na odre se je vrnil prvi dekolte Slovenije, tako pa se namaka s kolegico

špela grošelj Youtube
Menda so že polno zasedeni.

Legendarna skupina Atomik Harmonik se je s sinočnjo premiero skladbe Baloni vrnila na glasbeno sceno v stari zasedbi. Špela, Špelca, Jani in Frai Toni so ob polnoletnosti skupine poslušalcem ponudili skladbo Baloni. Videospot pa je prava paša za oči, saj se v njem Špela in Špelca družno namakata v masažni kadi in imata kaj pokazati!

Špela Grošelj sicer že vrsto let velja za "prvi dekolte Slovenije", o njenih atributih je raper Vauks spesnil celo skladbo, zato so oboževalci vsekakor veseli, da jih ne boža le njen angelski glas, temveč tudi stas. Jani Pavec je za zurnal24.si nedavno povedal, da so projekt pripravili že pred dvema letoma, a jim jo je zagodla korono: "Punci sta na skupnem pikniku izrazili željo, meni se je zdela ideja posrečena, kljub temu da imam ogromno dela, Toni pa je bil tudi vesel, ko sem ga poklical, čeprav sedaj na Štajerskem živi čisto drugo življenje. Zanimivo, da mi je takoj po objavi začel zvoniti telefon in že maja se za nas začne res pestro prireditveno obdobje. Stil bo podoben, harmonika in preproste ljudske pesmi. 21. aprila predstavimo novo skladbo, posneli pa smo že kar nekaj novih." 

Sicer pa Grošljeva ne zaseda le glasbenih odrov, temveč tudi televizijske. V voditeljski vlogi se je namreč vrnila na Planet TV, kjer vodi komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, ki je del spremljevalnega programa resničnostnega šova Poroka na prvi pogled. 

Komentarjev 1
  • Dusan12 16:19 25.april 2022.

    A ta, v zelenem pa tišči pod vodo med koleni kantavtorja Janija Moderdorfrja, nekam veliki mehurji gledajo napol iz vode

Sorodne novice