Magazin > VIP
22111 ogledov

Najbogatejši Slovenki še ni dovolj, s tem služi danes

Iza Login Mediaspeed
Lahko bi počivala na zasluženih milijonih, a še vedno zaviha rokave.

Iza Login, ki si je dodala še drugo ime, Sia, tako danes sliši na ime Iza Sia Login, je po lanskoletni lestvici, ki jo vsako leto pripravi časopis Finance, skupaj s soprogom Samom Loginom še vedno najbogatejša Slovenka. Iza in Samo sta obogatela s podjetjem Outfit7, ki je najbolj znano po mobilni aplikaciji Talking Tom. Podjetje sta leta 2017 prodala kitajski skupini United Luck Group Holding, celotno kupnino pa usmerila v družinsko fundacijo Login5 Fundation, katere glavno poslanstvo je iskanje rešitev za trajnostno pridelavo hrane po svetu. Vrednost njunega premoženja ocenjujejo na 689 milijonov evrov. 

A Iza ni zaspala na lovorikah. V začetku leta je tako organizirala potovanje Manifestacija ljubezni, za vse, ki si želijo v svojem življenju na lahkoten in najbolj učinkovit način ustvariti več izobilja in izpopolnjenosti na vseh področjih življenja. 11-dnevno potovanje na Havaje je stalo kar 6990 evrov. Poleg letalske vozovnice, nastanitve, najema avtomobila, izletov po programu, plavanja z delfini, manifestacije in individualnega srečanja z Izo Login in Gaio Astro, so udeleženci dobili še sestavo osebne natalne karte in se lahko udeležili skupinske manifestacije ter različnih obredov.

Iza Sia pa gre to jesen še korak dlje in bo poleg manifestacije na konferenci Začuti 100 predajala znanje in metode, kako lahko svojo organizacijo spremenite med najboljše na svetu. "Želite svojo organizacijo spremeniti v TOP 1% na svetu? Za uspešne ljudi radi rečejo, da imajo talent ali pa srečo. Znanstveno je dokazano, da talent šteje manj kot 10%, sreča pa še manj. Za uspeh je potrebno najprej postaviti dobre temelje, potem pa predano delati do zmagovalnih rezultatov. Vsi vemo, da hiša s slabimi temelji ne bo dolgo stala. /.../ S Tanjo Skaza in Danijem Polajnarjem bomo na konferenci Začuti 100 delili svoje izkušnje in s poslovnimi uspehi dokazane dobre prakse," je zapisala na svoje Facebook profilu. Redna cena vstopnice za omenjeni dogodek stane 397 evrov plus ddv. 

Izino predajanje znanja tako ni poceni, a njene metode očitno delujejo. 

 

 

Komentarjev 6
  • jakec1575 22:50 17.oktober 2019.

    Fundacija za pridelavo hrane? Rad bi videl ta polja. bitstamper mi je dalec vecja faca. resil je 4 hotele, gradi baterije. zelo malo govori in ne trosi jajca. decko na mestu.

  • Avatar Leon
    Leon 14:58 15.oktober 2019.

    Fundacije so prefinjen način služenja denarja in glavni cilj je bogatenje posameznika . Tisto o dobrodelnosti in humanitarnosti pozabite !

  • Avatar vec
    vec 14:58 15.oktober 2019.

    Njene in vse ali 99% teh metod DEUJE ampak IZKLJUČNO za organizatorja oz predavatelja, vsi ostali pa procentualno do obuiskovalca se ta procent zniža na -10%

Sorodne novice