Magazin > VIP
4216 ogledov

Najbolj primerno darilo za vsako astrološko znamenje

darilo Shutterstock
Ideje, kaj komu kupiti za božič!

Bližajo se dnevi obdarovanja, vi pa nimate pojma, kaj kupiti sestri, mami, dekletu ali fantu. Pri izbiri darila upoštevajte njihovo astrološko znamenje. Spodaj nekaj idej.

Oven

Ovni so veliki avanturisti in radi živijo v trenutku. So uspešni, brez strahu in polni energije. Radi so aktivni, še posebej v naravi. Njim bo všeč vse, kar je povezano s fotografijo ali videom, zato jim kupite kakšno igračko, ki jo bo lahko vzel s seboj na izlet in z njo zabeležil lepe trenutke. Glede na to, da imajo radi naravo, so primerno darilo za ovne, tudi rože.

Darilo: fotoaparat, dron, selfie stick, venček vrtnic za ovnice

Bik

Biki so veliki hedonisti, zato imajo radi lepo umetnost in dobro hrano. Podarite jim lahko vse, kar je povezano z okusi, vonji in zvoki.

Darilo: slušalke, kuharska knjiga

Dvojčki

Uživajo v branju, pisanju, razmišljanju in deljenju idej z ljudmi okoli sebe. So zelo inteligentni in zelo družabni, hkrati pa zelo neorganizirani.

Darilo: planer, beležka, pisarniški pribor

Rak

So zelo občutljiva bitja. Radi skrbijo za ljudi okoli sebe, so zelo pozorni do prijateljev in zelo zvesti. Podarite jim karkoli za v kuhinjo ali urejanje doma.

Darilo: deka, jutranja halja, lepa skodelica za čaj, kuharska knjiga

Lev

Radi so dramatični in v centru pozornosti. So zelo močnega karakterja, šarmantni in ljubijo dobro voljo. Oni so temelj vsake dobre zabave. Radi imajo draga darila.

Darilo: denarnica, superge, dražji in prestižnejši obesek za ključe

Devica

Rojeni perfekcionisti, ki so odločni in radi pomagajo drugim. So zelo produktivni in zvesti prijateljem. Devici bo všeč vse, kar je kakorkoli povezano z organizacijo.

Darilo: mini predalnik za nakit, škatla za organizacijo pisarniškega materiala, vaza za rože, planer

Tehtnica

Svoja prijateljstva jemljejo zelo resno. Tehtnice so zelo samozavestne in elegantne. Včasih jih je treba spomniti, da se posvetijo tudi sebi, ne samo prijateljem. Podarite jim darilo, v katerem bo užival samo on.

Darilo: jutranja halja, peneča kopel, masaža

Škorpijon

Radi imajo vse, kar je mistično in malce temačno. So zelo strastni. Želijo si napredka in vedno stremijo k nekim novim ciljem. So zelo radovedni.

Darilo: karkoli iz seks trgovine, motivacijska knjiga, tablični računalnik

Strelec

Večni optimist, ki ima rad avanture, potovanja in zabave. Radi se naučijo česa novega. Med vsemi aktivnostmi, ki se jim dogajajo, se radi slikajo za spomin. Njihov moto je, samo enkrat se živi.

Darilo: potovalni vzglavnik, letalsko karto, fotoaparat, torba za potovanje, knjiga o potovanjih, turistični vodič

Kozorog

So pravi deloholiki in radi skrbijo za ljudi, ki jih obdajajo. Spomnite jih, da morajo kdaj tudi sebe dati na prvo mesto.

Darilo: darilni bon za izlet, tečaj slikanja, tečaj jahanja, masaža

Vodnar

Radi imajo unikatna in posebna darila. So zelo pametni, družabni in hitro sklepajo prijateljstva. So zelo skrbni.

Darilo: energijski kamni oziroma kristali, verižica z motivom, ki jim veliko pomeni

Ribi

Mistične ribe imajo bujno domišljijo in obožujejo fantazijski svet. Veljajo za enega najbolj občutljivih znakov astrolologije.

Darilo: elegantna sveča, knjiga Harry Potter (ali knjiga podobnega kova), pobarvanka za odrasle

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.