Oglaševanje
2014 ogledov

Poceni darila zanj in zanjo

Obdarovanje, par
Božič je skoraj pred vrati, kmalu mu sledi še novo leto. Že veste, kaj boste kupili svoji boljši polovici? Za vas smo izbrali nekaj zanimivih daril, ki jih ponujajo pri zanesljivem kitajskem spletnem trgovcu Gearbest.

Med zelo uporabno in cenovno ugodno darilo lahko uvrstimo vrhunsko električno zobno ščetko "Xiaomi SOOCAS / SOOCARE X3 Sonic Electric Toothbrush". Pri Gerabest jo dobite po izjemno ugodni ceni in sicer za 33,16 evra. Obstaja v privlačni črni ali beli barvi. S to inovativno zobno ščetko bo čiščenje zob trajalo manj časa, zobne obloge pa bodo temeljito odstranjene.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Njo boste presenetili s čudovito uro "WeiQin 2487 Japan Quartz Bracelet Women Chain Watch s Hollow Out Alloy Band", ki na Gearbest stane le 15,88 evrov. Izbirate jo lahko v roza ali zlati barvi.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest


Je vaša draga ali vaš dragi ljubitelj selfijev? V tem primeru lahko za vašo boljšo polovico kupite stojalo za selfije Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder. Zanj boste na Gearbest odšteli le 12,75 evrov. Hkrati je to lahko tudi uporabno stojalo za telefon. 

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Če je vaš dragi velik otrok, mu lahko kupite igračko. Toplo vam priporočamo "HB - P1803 HB-P1803 HBP1803 4WD Rally Car with 2.4GHz 4.8V 700mA Bi-motor 1 / 18 EU Plug", ki ima pogon na vsa štiri kolesa, dosega 20 kilometrov na uro, ki ga lahko uporabljate v vsakem vremenu. Baterije bodo zdržale od pet do šest ur vožnje. Kupite ga lahko za 22,10 evrov.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Ugodno in res zanimivo darilo je tudi kamera za v avto, ki jo na Gearbest kupite za 11,05 evrov. Gre za "H400 HD Car Driving Recorder 170 Degree Lens / G-sensor" v črni barvi.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Zanj in zanjo z avtom je ugodno in uporabno darilo tudi vaakumski sesalnik Wet Dry Dual-use Car Vacuum Cleaner. Na Gearbest ga lahko kupite za 12,25 evra. 

GearBest | Avtor: GearBest GearBest