Magazin > VIP
7756 ogledov

Najstniška otroka že po poteh ene naših najuspešnejših manekenk

Maja Bulc Instagram
Podjetnica, lastnica modne agencije Model Group in nekdanja manekenka Maja Bulc je upravičeno ponosna na svoja najstniška otroka, ki sta se odločila, da bosta zakorakala tudi po njenih stopinjah.

17-letna Isabela je tako nedavno nastopila na svoji prvi modni reviji Stylo Fashion Show. 175 centimetrov visoka rjavolaska je tudi del mamine modne agencije in ima za sabo že nekaj modni sodelovanj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bulc® (@majabulc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bulc® (@majabulc)

Prav tako pa se je v svetu modelinga znašel Majin sin Aleksander, nedavno je namreč nastopil v oglasu za eno najbolj znanih avtomobilskih znamk, čeprav se je to zgodilo po naključju. "Poklicali so me, da potrebujejo fanta točno določenega videza, opisu pa je povsem ustrezal moj sin, zato je šel na kasting in Nemci so ga izbrali," je za Žurnal24 razkrila Maja. Aleksander se sicer profesionalno ukvarja s smučanjem prostega sloga, zato mu modni svet predstavlja le občasni hobi. Maji pravi, da svojih otrok ne sili v nekaj, česar si ne želita, ampak ji je pomembno, da se za svoje poti odločata sama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bulc® (@majabulc)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice