Magazin > VIP
41261 ogledov

Bes po finalu: Težko si boste spet pridobili gledanost Kmetije

kmetija_2019 Voyo
Namig, kaj bi lahko bilo skrivnostno pismo, ki sta ga prejela dvojčka

"Dragi gospodi na POP TV … težko si boste spet pridobili gledanost Kmetije … To letos ni podobno ničemer... skratka za bruhat," je le en od prvih komentarjev na Facebookovi strani Kmetije 2019, po razglasitvi zmagovalca. Zmagovalca letošnje Kmetije sta sicer dvojčka Jan in Tilen Klobasa. V areni se je z Janom za 50 tisoč evrov boril Luka Lampret, ki je izgubil prvi dve igri.

kmetija_2019 Magazin Kmetija 2019: Dobili smo zmagovalca, nato pa je sledil šok

"Toliko večerov smo zabili za to neumno kmetijo in nazadnje se izkaže, da je POP TV podpiral igro dvojčkov, tudi danes finale ni bil pravičen. Luka se je že enkrat spopadel v tako težkih bojih in je bil že utrujen. Potem pa je moral še isti dan v finalni boj z Janom, ki je počival ves teden. Tukaj se vidi nepošten dvoboj. POP TV, finale ni bil pošten," je očitek komentatorja, ki ni bil osamljen. Eden od komentatorjev pa se sprašuje, ali besede voditeljice Natalije Bratkovič, ki je na koncu finala povedala: "Nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled,“ in dvojčka poslala v gozd, kjer sta prejela skrivnostno pismo, pomenijo, da sta dvojčka povabljena na Kmetijo 2020? Producenti so namreč že odprli prijavnico za novo Kmetijo.

To pa je še nekaj besnih komentarjev na zmago bratov Klobasa, ki so jih gledalci napisali na Facebooku:

"In zmagala sta zaspana lenuha, ki ju je Pop tv podpiral."

"Če je igra prirejena enemu tekmovalcu (v tem primeru dvema), potem se že od začetka ve, kdo bo zmagal. Zato pa je Tanja njima lezla v rit, da bo imela kaj od tega. Za drugo leto boljše, da ta denar namenite za res karkoli drugega, kot pa za tole, k ni niti k od kmetije."

"Maladva sta bila na kmetiji, babica pa mama pa sta rezali kiblflajš in vsak dan hranili producente."

"Pa folk, kdaj boste skapirali, da je to že vse naprej dogovorjeno … gre se samo za šov … pa tudi, če tega ne bi bilo, bi bila kmetija zadnja stvar na svetu, katero bi gledal … pa še takrat bi sel rajši ven nekaj delat, kot pa to skropucalo gledal."

"Takoj, že na začetku, se vedlo, da bosta ta dva manipulatorja zmagovalca te letošnje kmetije, dobro ste nas Pop tv nategnil."

"Sramota za POP TV, vas ni sram kako ste zrežiral, da sta zmagali ti dve KLOBASI."

"Lahko samo rečem fuj, človek se sprašuje, ali nas imate res za take norce vodilni na POP-u. Ta denar raje poklonite lačnim otrokom in upokojencem, ki nimajo kaj za v lonec. Da vas ni sram. Namerno ste naredili, da je imel Luka dve tekmi v enem dnevu."

"V naslednji kmetiji pričakujte, da bo dovoljen pretep. Samo to je manjkalo v letošnji. Sramota za vse kmete."

 

Komentarjev 20
  • blogcermumb 05:18 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brinapbrow 22:18 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Janez_53 09:03 24.december 2019.

    Najbolj gnusno se mi zdi, da tekmovalec z goljufijo zmaga! To se je zgodilo v dvoboju Jana z Marjanco. Gledalci so lahko videli, kako je Jan v posodo metal na pol olupljene krompirje, kljub temu, da je voditeljica jasno povedala, ...prikaži več da krompirji MORAJO BITI V CELOTI OLUPLJENI! Voditeljica BI MORALA prekontrolirati kvaliteto lupljenja, pa ni stopila niti v bližino posod! Res bedna oddaja!