Magazin > VIP
6054 ogledov

Napoveduje nove izzive: Ali ta znani obraz po 22 letih zapušča televizijo?

Katarina Matejčič Bloomberg Adria
Celo življenje je poročala o podjetništvu in gospodarstvu, sedaj se na to pot odpravlja odpravlja tudi sama ...

Deset let novinarka Financ, dvanajst let novinarka oddaje 24 ur, lansko leto pa je kot urednica in voditeljica prestopila na Bloomberg Adria. A po 22 letih dela v medijih si Katarina Matejčič želi novih poslovnih izzivov.

Nedavno je na Instagramu objavila fotografijo pred Ajpesom, v roki pa držala osnutek vloge Predloga za vpis enostavne spremembe pri d. o. o. in pripisala: "Novi izzivi in to je šele začetek." Bo po več kot dvajsetih letih poročanja o finančnih trgih spisala lastno podjetniško zgodbo o uspehu? Katarina je glede tega skrivnostna, za Žurnal24 je potrdila le, da je po 22 letih dela v medijih pripravljena na nove poslovne izzive, a da še naprej ostaja tudi na televiziji. 

To pa ni prvič, da se podaja v podjetniške vode, pred leti je bila namreč solastnica kozmetičnega posla. "Podjetništvo sem tako izkusila tudi v praksi in ugotovila, da je milijon stvari, na katere je treba misliti in jih urediti. Šlo je v resnici precej dobro, vendar pa sva imeli na posel različne poglede, zato je bila prodaja najboljša odločitev," je v intervjuju za Žurnal24 povedala lansko leto in med drugim dodala: "Mislim, da bom v življenju počela še veliko stvari. Zagotovo bo sedaj nekaj let prioriteta Bloomberg Adria, a do sedemdesetega verjetno ne bom delala na televiziji, vsaj ne pred kamero. Želim si delati različnih stvari, zanima me vse mogoče. Tudi stvari izven moje cone udobja, kot je recimo igranje, ki sem ga preizkusila lansko leto. Rada imam nove izzive in predvsem, da se kaj novega naučim."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 14:39 06.maj 2023.

    Njen prepoznavni znak pa, rdeč ruž in obvezen pas. Kaj hudiča prikriva. ?

  • Grof 08:44 06.maj 2023.

    Punca, imaš, imaš prenisko rit, zato te prosim, samo pred kamere ne več, ker …….

  • Avatar Leon
    Leon 07:32 06.maj 2023.

    Najpomembnejša odločitev je bila ,ko je zapustila Jamnika .

Sorodne novice