Magazin > VIP
3622 ogledov

Naš resničnostni zvezdnik pravi, da mu Jelena Vadnjal ni rešila r*ti

Matej Zupančič Facebook
Nekdanji Masterchefov tekmovalec pravi, da zgodba ni takšna kot pravi Jelena Vadnjal.

Včeraj smo poročali, da je nekdanja voditeljica in resničnostna zvezdnica Jelena Vadnjal iz zagate rešila "svojega starejšega otroka", kot ga je poimenovala v Facebook zapisu, ki ga je že umaknila, Mateja Zupančiča, ki sicer ni njen sin, ampak je sin Ksenje Štibernik in Jelenin nekdanji sotekmovalec v šovu Masterchef.

Matej Zupančič Magazin Znana Slovenka z vezami svojemu "starejšemu otroku rešila r*t"

Matej je povedal, da so mu 2. 7. 2017 zaradi prehitre vožnje res vzeli izpit, a da ga je preko sodišča pogojno nazaj dobil 14. 1. 2018. Pogoj je bil, da do konca avgusta 2018 naredi tečaj varne vožnje na Vranskem in opravi zdravniški pregled. Ker tega zaradi obilice dela ni storil, je moral izpit še enkrat opraviti, prav tako vse kar spada zraven. 23 ur vožnje, zdravniški pregled, tečaj varne vožnje in CPP. Glavno vožnjo je v prvo opravil letos, 20. februarja. Pravi, da mu pri tem ni pomagala odvetnica in veze Jelene Vadnjal, kot nam je včeraj povedala slednja, in da je vse opravil v skladu z zakonom. 

Kaj točno je Jelena torej mislila z zapisom, da Mateju več ne bo "reševala riti", ni znano, saj se na naše klice ne javlja. Mateju pa se za nevšečnosti opravičujemo. 

Jelena Vadnjal | Avtor: Masterchef Masterchef

 

Komentarjev 7
  • Tadej 23:51 22.februar 2019.

    Wtf koliko lazi je natrosila.

  • ECKING 15:03 22.februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala s takimi clanki..... in ce bi res obstajala potem bi verjetno imela nek okus ne pa da so vsi ki ...prikaži veči so kadarkoli omenjeni v clankih sami lepotci/lepotice in vsi so znane osebnosti...zato se enkrat ANA H FETIH JE MIT ,TA OSEBA NE OBSTAJA TO JE RACUNALNIK!!!

  • mizimazi 12:33 22.februar 2019.

    vse skupej je kaznivo dejanje Vadnjalke in odvetnice...