Magazin > VIP
4103 ogledov

Naš zvezdnik priznal, da se je boril z odvisnostjo in si nakopal enormne dolgove

Gregor Jakhel Planet TV
Želi si, da bi s svojo zgodbo mlade odvrnil od napačnih odločitev.

Nekdanji košarkar Gregor Jakhel Kolarević, ki ga je širna Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Bar, danes pa ustvarja spletne vsebine, med njimi tudi priljubljeno spletno serijo Olga, je v Youtube oddaji raperja Vauksa odkrito spregovoril o svoji temni preteklosti.

Gregor je povedal, da se je v zgodnjih dvajsetih začel ukvarjati s prepovedanimi posli in takrat končal svojo vzpenjajočo košarkaško kariero. Kmalu po tem je v odvisnost padel tudi sam in si nakopal več deset tisoč evrov dolgov. Rešila ga je težka družinska situacija. V roke se je vzel, ko je njegova mama zbolela za pljučnim rakom. 

Danes teče že šesto leto, ko se je rešil iz primeža odvisnosti, naredil licenco za osebnega trenerja in se vrgel v igralske vode. Pravi, da je dolgove že odplačal, a da še danes trdo dela za vse, kar ima. Za zurnal24.si je dodal, da je svojo zgodbo razkril, ker si želi, da mladi ne bi ponavljali njegovih slabih mladostniških odločitev. Gregor pa je poleg zdravja našel tudi srečo v ljubezni, družbo mu dela ena naših najlepših voditeljic, plesalka, pevka, Playboyevo dekle in igralka Maja Pinterič.

Komentarjev 1
  • matermila 07:43 14.marec 2022.

    Fetihova Ana preseneča. Vedno znova odkrije novega znanega Slovenca, za katerega nihče še nikoli ni slišal in mu dela reklamo (osebni trener?)

Sorodne novice