Magazin > VIP
66419 ogledov

Naša seksi vremenarka čez noč postala uspešna podjetnica

Pia Škofic Instagram
Kako inovativen posel!

Nekdanja Planetova vremenarka Pia Škofic je lansko leto postala mamica. Kot je že znano, je njen srčni izbranec Miha, sin znanega politika in gospodarstvenika Gašparja Gašparja Mišiča. Pia se je pred leti poslovila od televizijskih ekranov, danes pa ni zaposlena le z materinstvom, temveč imata s partnerje od julija v osrčju Pirana tudi čisto svojo butično trgovinico s spominki, ki sta jo poimenovala Memories of Piran. 

V svoji prodajalni ponujata izdelke lokalnih umetnikov in mladih slovenskih podjetnikov, njune stranke pa si lahko izdelajo prav poseben unikaten spominek. "Turistom pa tudi domačinom sva želela ponuditi čim večjo izbiro slovenskih izdelkov. Vse od ilustratorjev, umetnikov, oblikovalcev, nabiralcev zelišč, čajev, izdelovalcev keramike, drugih ročnih del pa vse do lokalnih vinarjev, oljarjev in tartufov. Piran je zakladnica umetnosti, naša trgovina deluje zelo galerijsko in že z imenom Memories of Piran povemo, da je obisk naše trgovine doživetje samo po sebi, ki vsakemu ostane v spominu. Nenazadnje je v trgovini 'parkiran' avto, s katerim se je marsikdo prvič pripeljal v Piran," pravi Pia, ki pa prav posebne spominke ustvarja tudi sama: "Unikaten spominek, ki je narejen personalizirano za vsakega gosta posebej sem opazila na eni izmed hrvaških oddaj. Takoj sem se zaljubila v to umetnino, saj so sklenjene roke v obliki kipa vez, ki ostane za vedno, poleg tega pa čudovita dekoracija domu. Potem je sledila raziskava in učenje le tega in trenutno ga izdelam sama."

Lepa Gorenjka še pravi, da novi  posel in materinstvo z lahkoto usklajuje in da se na Primorskem počuti odlično: "Posel kot trgovinica je moja strast, vsaka mama si zasluzi živeti svoje strasti in verjamem, da sem zato se boljša mama. Miha je super očka in z veseljem poskrbi za Mihaela ko me ni in obratno, veliko pa nama pomagajo tudi nonice in nonoti. Na Primorskem se počutim odlično, ne rečem, da ne pogrešam Gorenjske pa tudi Ljubljano, ampak na srečo nismo daleč tako da se večkrat vrnem tudi v svoj rojstni Kranj."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome in Piran 🌸🌺🌼

A post shared by Memories of Piran (@memories_of_piran) on

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 7
  • sandi76 09:58 28.september 2020.

    Če nekdo začne z nekim poslom, še ne pomeni, da je postal uspešen podjetnik. Čez nekaj let zopet poglejte, če "uspešen posel" še deluje !

  • Avatar vec
    vec 11:32 15.september 2020.

    čez noč postala uspešna podjetnica ? Hm kwa ga je začela zaugat ceneje kot ostale iz foha al pa cenej kot prej ?

  • pesot27074 18:18 13.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice