Magazin > VIP
10675 ogledov

Naša televizijska voditeljica pokazala poporodno postavo

jasmina kandorfer Instagram
Videti je fantastično.

Voditeljica oddaje Klepet ob kavi na Planet TV, Jasmina Kandorfer, ki je letos postala mamica, je na Instagramu objavila kolaž treh fotografij. Prva je nastala, ko je bila v 15. tednu nosečnosti, druga, ko je bila v 38. tednu, tretja pa en mesec po rojstvu hčerke Gaje.
Kot lahko vidite, je Jasmina izgubila že skoraj vse nosečniške kilograme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer) on


Lepotica je sicer zelo iskreno spregovorila o porodu, ki je potekal doma. Pravi, da takšen porod zahteva zelo natančne priprave, ki so se pri njej začele že precej zgodaj. Več o tem je napisala v brezplačni knjigi, ki jo lahko dobite na spletni strani oddaje.

neža bračič Magazin Naša voditeljica ni mogla verjeti, kaj sliši ...

Jasmina, ki ne je mesa, je v svoji oddaji razkrila tudi, da je pojedla svojo posteljico, tako kot so to storile tudi nekatere zvezdnice svetovnega kova, med drugim tudi Kim Kardashian, January Jones in Alicia Silverstone. "Žiga mi je naredil smuti  z jagodičevjem in banano. Nisem je okušala,“ je povedala Jasmina, ki je bila nad okusom napitka tako navdušena, da ga je ponudila tudi partnerju, ki je naredil požirek.  Nekateri dajo posteljico predelati v kapsule, a je po Jasmininih besedah bolje, če je sveža. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 10:09 06.avgust 2020.

    ne vem zakaj me to spominja na kanibalizem,jaz tega ne bi zmogla,kot da pojem del otroka v katerem je rasel.

  • Majazmaja 10:00 06.avgust 2020.

    Tudi ta rodila doma. Vsaj s slikami, na katerih je vsa krvava, nam ni servirala, tako kot neka igralka pred dnevi. Očitno je to neki trend med 'estradnicami,' za katere večinoma nismo nikoli slišali. Morda zato, ker kljub temu, da ...prikaži več bi rade dajale občutek, da se valjajo v denarju, v resnici nimajo niti za dodatno zavarovanje? Pojedla placento, iz katere ji je partner naredil smuti, požirek ponudila tudi njemu? Človeku se obrne želodec. Res ogabno.