Magazin > VIP
7788 ogledov

Naša voditeljica na isti datum izgubila mamo in prijateljico

alenka kesar Facebook
Obe zelo močno pogreša.

Voditeljica Alenka Kesar, ki se je gledalcem v srca usidrala kot voditeljica rubrika Vizita na Pop TV, se je včeraj tudi na družbenih omrežjih poklonila pokojni mami in pokojni prijateljici, znani novinarki, urednici, voditeljici in predavateljici Špeli Šipek. Obe sta odšli mnogo prezgodaj. 

"Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti. In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti. Pogrešam vaju vsak dan," je zapisala. Špela Šipek je za posledicami kapi umrla 26. marca 2015, stara komaj 42 let. Alenkina mama Valerija Mirt pa je za rakom umrla 26. marca 2018. 

Alenka se je po voditeljski karieri intenzivneje posvetila pisateljski. Prvencu Čez mavrico sta sledili Druga žena in Da bi sladko zaspala. Slednjo je posvetila ravno pokojni mami in v njej čustveno opisala mamino življenje ter spopadanje z njeno smrtjo

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:38 27.marec 2023.

    Pa dobro, kaj ta ženska nima na svetu kaj drugega početi, kot kar naprej po družbenih omrežjih in posledično po javnih medijih, objokavati svojo mamo in prijateljico, ki sta obe že kar nekaj pokojni? Ne razumem, je mislila, da bo mama večno?

Sorodne novice