Magazin > VIP
149873 ogledov

Naša znana voditeljica v zaporu!

pop tv Anže Petkovšek
To si je izbrala sama …

Simpatična voditeljica in novinarka rubrike Pop in v oddaji 24ur Polona Zoja Jambrek se je odločila, da se bo vrnila v šolske klopi in tokrat izbrala študij psihoanalize. Pravi, da ji je bila psihologija položena že v zibelko, saj se kar nekaj njenih sorodnikov ukvarja s to vejo znanosti. "To področje me zelo zanima, rada pomagam ljudem, zdi se mi uporabno na vseh področjih v življenju, zato sem se odločila, da si želim to tudi uradno zapečatiti. Zelo uživam v učenju in vse znanje z veseljem vsrkavam, je pa zaenkrat to moj hobi, ki ga jemljem povsem spontano, brez velikih načrtov. Trenutno je pred mano pet let študija, Pop In pa še vedno ostaja moja ljubezen, saj prav tako obožujem tudi umetnost in kulturo," je razkrila Jambrekova.

V okviru šolanja ima znana študentka tudi obvezno prakso, ki jo opravlja v enem izmed zaporov. "Za zapor sem se odločila, ker se mi zdijo to težke strukture. Nič ni enoznačno. Tudi storilci kaznivih dejanj so bili pogosto najprej sami v vlogi žrtve, zato jih ne obsojam več. Delo v zaporu mi resnično širi obzorja," še dodaja Jambrekova. 

Polona Zoja Jambrek | Avtor: Sašo Radej, Elle.si Sašo Radej, Elle.si

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 9
  • marsal 14:30 28.junij 2019.

    Jaz bi ji svetoval , da se pred študijem posveti ustvarjanju družine z otroci , ker drugače bo prekmalu " stara tetka "!

  • mitja20 10:11 28.junij 2019.

    Tam naj ostane, najbolj butasta novinarka

  • VojtehVišenhofer 08:48 28.junij 2019.

    Zakaj pa je šla v zapor? Se je prodajala na cesti al kaj? (prebral sem samo naslov, s člankom se mi pa ne da izgubljati časa)

Sorodne novice