Magazin > VIP
8159 ogledov

Natalija Gros ga je zamenjala!

natalija gros, rok kunaver Mediaspeed
Kaj pravite, vam je všeč?

Nekdanja profesionalna športna plezala, producentka in zmagovalka druge sezone šova Zvezde plešejo, Natalija Gros, se je odločila za veliko spremembo. Zamenjala je odtenek barve las. Kar nekaj časa smo jo bili vajeni kot rdečelaske, a se je lepotica ponovno odločila za svetlo barvo las, ki ji je bila sicer zvesta že prej.

Natalija pa je še vedno srečna v objemu igralca Roka Kunaverja, s katerim sta se spoznala prav v šovu Zvezde plešejo. Z Rokom sta tako podprla plesno učiteljico Martino Plohl, ki tudi sodeluje v priljubljenem šovu, in je pred kratkim izdala svoj knjižni prvenec, plesni priročnik. "2. sezona plesnega šova Zvezde plešejo je že nekaj časa za nami, ampak vezi, ki so se spletle, ostajajo. Tokrat smo v plesni studio Plohl prišli podpret Martino Plohl ob izidu njenega novega plesnega priročnika. Iskrene čestitke draga Martina," je na Instagramu zapisala Natalija. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice