Magazin > VIP
14348 ogledov

Natalija Verboten priznala: "10 let sem obiskovala psihiatrinjo"

Natalija Verboten Facebook
Pevka pogumno spregovorila o temi, ki žal še vedno velja za tabu …

Voditeljica Lea Mederal je v svoji oddaji Potep z Leo, kjer v vsaki oddaji s katerim izmed znanih Slovencev osvoji kakšen vrh, nazadnje gostila Natalijo Verboten. Pevka je med potepom po Pohorju razkrila, kako si je na vrhuncu slave, kamor jo je izstrelila skladba Rdeč ferari, pri čustveni stiski pomagala sama. 

"Sliši se sanjsko. Realnost je bila precej drugačna. Zdaj, ko sem se sama s sabo pogovorila, 10 let obiskovala psihiatrinjo v Celju in mi je pomagala, da sem se začela imeti rada. Sama sebe nisem znala sprejeti. Ko si rekla lepa ženska, jaz to dolgo dolgo nisem jemala na tak način," je povedala Natalija in razkrila, da so jo v šoli otroci zafrkavali zaradi velikih oči in je niso dobro sprejeli medse. 

"In potem se je zgodila glasba. V nekem obdobju sem bila najbolj popularna v državi, v sebi pa najbolj nesrečna. Želela sem sama, brez tablet in vsega, priti do vzroka. Dobivali sva se enkrat na mesec in skozi njena vprašanja sem začela spoznavati samo sebe. Včasih ljudje stvari, ki jih imamo, nočemo videti in se non stop nekaj pritožujemo. Z mano je bilo isto. Ampak sedaj pa sem na 12-ki, od 0 do 10," je razkrila. 

Natalija je sicer zaupala še nekatere druge podrobnosti iz svojega življenja, kot na primer to, da še nikoli ni bila pijana in da se je nekoč v njo zaljubila ženska. Povedala je, da so njeni oboževalci pred več kot petnajstimi leti redno kampirali pred njenim blokom v Velenju, najbolj strašna izkušnja pa se ji je zgodila na enem izmed nastopov, ko ji je oboževalec pokazal nož, ker mu ni pomahala. 

Komentarjev 2
  • Avatar Amantella
    Amantella 23:30 01.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar olor
    olor 21:10 01.november 2019.

    Požrtija ne pozna meja, a ne Natalija?

Sorodne novice